Gala ”Drag de Iasi” (FOTO)

Foto Drag de Iasi

Pe 16 februarie 2012 Fundatia Comunitara Iasi a organizat la Hotel Select primul eveniment caritabil al anului: Gala „Drag de Iasi”. Fundatia Comunitara Iasi a oferit invitatilor sai momente de teatru si muzica, a multumit donatorilor actuali si a creat cadrul in care sa fie sustinuta performanta tinerilor ieseni printr-o licitatie unica in Iasi, o licitatie a lucrurilor „de necumparat”.

“Un bucatar la tine acasa pentru o zi”, ofertat de maestrul bucatar Gigi Fedeles, a fost adjudecat de Bogdan Rotundu, un asistent personal ii va fi de ajutor pentru o saptamina domnului Andi Agrosoaia, iar doamna Angelica Manea va cina alaturi de Beatrice Rancea. Timp de o saptamina, Bogdan Baianu si Raluca Gavrilescu vor beneficia de un Lexus RX cu sofer, cele 3 cupaje in editie limitata oferite de Gramma si vizita la crama au fost adjudecate de Iulia Rindasu, iar o zi alaturi de primar a fost adjudecat de domnul Petru Movila.

Prin intermediul acestei licitatii Fundatia Comunitara Iasi a strins 7700 lei, bani care vor merge in Fondul de burse al Fundatiei, lansat impreuna cu ROTALENT, prin care este sustinuta performanta tinerilor cu aptitudini inalte.

Organizatorii au pregatit si o licitatie surpriza “all pay auction”, un tip de licitatie cu sume mici, in care fiecare pas de licitatie se plateste, prin care s-au strins angajamente de plata in valoare de 6021 lei. O caseta de catifea, model unicat a fost adjudecata de Iulian Boia si “o pictura pentru zile senine” a fost adjudecata de domnul Petru Movila, pe care a oferit-o ulterior cadou Fundatiei Comunitare Iasi, pentru a-i infrumuseta sediul si pentru a-i purta noroc. Produsele au fost ofertate de Util Deco, unitate protejata autorizata a Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania.

Sumele strinse in cadrul licitatiei vor fi administrate de Fundatia Comunitara Iasi, care isi rezerva dreptul de a retine 10% din aceste fonduri pentru acoperirea costurilor de administrare a Fundatiei si gestionare a fondului.

Fundatia Comunitara Iasi multumeste partenerilor Idegrafo si Asociatia pentru Relatii Comunitare, sustinatorilor PIM si Gravat.ro, ofertantilor licitatiei si Complex Select. Cauza sustinuta in cadrul Galei „Drag de Iasi” este prezentata pe site-ul: www.dragdeiasi.ro

Fundatia Comunitara Iasi isi propune sa aduca impreuna oamenii buni care misca lucrurile si lucrurile care merita miscate, in beneficiul intregii comunitati.

ROTALENT este prima asociatie neguvernamentala pentru sprijinirea talentelor infiintata in Rominia. Reuneste psihopedagogi specializati in identificarea si cultivarea talentelor, precum si profesori care au indrumat elevi exceptionali. ROTALENT a derulat programe internationale, avind ca parteneri universitati, scoli si centre de cercetare a creativitatii.

INFO

www.dragdeiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: