Gala de premiere ”Explore your city”

S-a terminat etapa de inscriere a echipelor in concurs si acum iesenii sunt invitati sambata, 18 februarie 2017, de la ora 18:00 la CCS la festivitatea de premiere a concursului  “Explore your city”.

Vrei să te distrezi, să fii în juriu, să afli lucruri geniale despre oraşul Iaşi şi să participi la o tombolă? Atunci vino la festivitatea de premiere a concursului ,,Explore your city’’ unde se dau premii pentru public. Premii constau in: abonamente la Body Line Gym şi Salina Body Line, vouchere de acces nelimitat o zi la Hamak, ochelari VR de la Idei3D, vouchere StarNet, accesorii la alegere de la N&C Chockere and more!

PROGRAM

  • Prezentarea experienţei de la filmări (scene tăiate);
  • Prezentarea filmuleţelor în forma finală;
  • Votul publicului (fiecare spectator va vota echipa favorită);
  • Moment de magie LIVE;
  • Tombolă cu premii pentru publicul spectator;
  • Anunţarea echipelor câştigătoare;
  • After party

Ce este ,,Explore your city’’? – un concurs de materiale video de prezentare a unor obiective turistice din oraşul Iaşi. Contribuie şi tu la dezvoltarea turistică a oraşului nostru participând la festivitatea de premiere şi promovând in mediul online aceste filmuleţe!

Ce fac echipele înscrise în concurs? – Fiecare echipă a primit un obiectiv turistic de care se va ocupa, gândind REGIA, TEXTUL şi asigurând VOCEA din videoclip. Fiecare videoclip va avea maxim 5 minute. La dispoziţia echipei va sta un videograf care îi va filma la obiectivul turistic şi le va edita video cadrele conform ideilor lor de regie. TOTUL DUREAZA MAXIM O ZI pentru fiecare echipa, IN VACANTA INTERSEMESTRIALA.

Cum se vor stabili câştigătorii? Vor conta atât vizualizările de pe YouTube în decurs de o săptămână de la postarea lor, cât şi voturile primite de la susţinătorii ce vor veni la festivitatea de premiere.

Etapele proiectului: înscrierea concurenţilor – 18 – 28 ianuarie 2017, training de public-speaking cu concurenţii – 29 ianuarie 2017, realizarea filmărilor la obiective – 6 – 10 februarie 2017, festivitatea de premiere – 18 februarie 2017.

INFO

Asociatia ”Moldavia”

www.facebook.com/asociatiamoldavia

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: