GALA caritabilă STAR OF HOPE 30 pentru copii cu dizabilități

Da, de 30 de ani reconstruiesc speranta! Nu singuri, ci impreuna cu dumneavoastra, toti cei care ati ajutat (prin terapie, sustinere materiala, financiara si consiliere) copii carora altii nu le dadeau nicio sansa.

Si pot spune azi, dupa trei decenii, ca, atunci cand lucrezi cu un copil cu Sindrom Down, autism, tetrapareza spastica sau alte forme de dizabilitate, ai nevoie de timp, de rabdare, de speranta. Da, de Speranta, pentru ca progresele copilului nu apar nici peste o zi, nici peste o saptamana, nici peste o luna. Apar dupa ani si ani de truda in sala de terapie, prin efortul comun al specialistului terapeut, al copilului, al parintelui.

De ce povestesc toate acestea? Pentru ca, in decembrie, sarbatoresc 30 de ani de activitate in slujba copilului cu dizabilitate. Si de ce sarbatoresc? Pentru ca azi Andreea (tetrapareza spastica) este psiholog.. Pentru ca Razvan este astazi student la Facultatea de Automatizari si Calculatoare. Pentru ca Bianca este astazi studenta la Facultatea de Arta Sacra. Pentru ca Andrei este un adult care duce o viata normala. Pentru ca azi Alex este elev intr-un liceu de masa si un pianist foarte talentat.

Pentru ca, da, cu ajutorul dumneavoastra, au reusit sa schimbe in bine destine. Si pentru ca, da, tot impreuna cu dumneavoastra, vor reusi in continuare sa reconstruiasca speranta pentru alti copii cu dizabilitati carora nu le ofera societatea in care traim vreo sansa de recuperare.

Pe 5 decembrie, va avea loc Gala Star Of Hope 30, un eveniment caritabil organizat de Fundatia Star of Hope Romania in parteneriat cu Primaria Iasi, Camera de Comert si Industrie Iasi, Tvr Iasi.

Va fi o seara în care generozitatea si bucuria vor fi amfitrioni, o seara in care RECONSTRUIM SPERANTA pentru cei peste 500 de copiii cu nevoi speciale (săraci sau cu dizabilităţi), beneficiari ai programelor din Centrele Star of Hope Romania.

Cei mai multi dintre copiii cu dizabilităţi provin din mediul rural si sunt copii ai caror parinti gasesc greu, foarte greu bani pentru transportul copilului la Centrul Star of Hope sau pentru pachetul cu mancare… De plata unei sedinte de terapie nici nu poate fi vorba…Si vin la Centru cu lacrimi in ochi…

Pe 5 decembrie, IMPREUNA, RECONSTRUIM SPERANTA!, in cadrul Galei Star of Hope 30, ora 19.00, la Hotel International! Detalii, la numarul de telefon 0743 112 725 sau pe adresa de email: office”starofhope.ro

INFO

www.facebook.com/centrulstarofhope

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: