(ANULAT) Gala Baletului Berlinez – Sala Palatului, Bucuresti

Stelele-Internationale-ale-Balatului-de-Stat-din-Berlin

Din lipsa de interes a publicului spectator, va anuntam ca organizatorii spectacolului Gala Baletului Berlinez au decis anularea acestuia.

Infiintat in 2004 in urma fuziunii companiilor Operei Germane, Operei Comice si Operei de Stat din Berlin, Baletul de Stat din Berlin a devenit cea mai mare companie de balet din Germania si printre cele mai mari din Europa cu un numar de circa 90 de dansatori.

In cadrul spectacolului ce va fi prezentat la Sala Palatului vor evolua 11 dintre cei mai renumiti solisti si prim solisti balerini ai companiei: Iana Salenko, Marian Walter, Dinu Tamazlacaru, Dmitry Semionov, Beatrice Knop, Shoko Nakamura, Wieslaw Dudek, Corinne Verdeil, Rainer Krenstetter, Sebnem Gülseker si Ibrahim Önal.

Acestia vor pune in scena unele dintre cele mai cunoscute piese de balet clasic, neoclasic si contemporan, adevarate capodopere prin prisma muzicii si a coreografiei, precum: “Lacul Lebedelor“, “Carmen” (coregrafie: Alberto Alonso; muzica: George Bizet), “Grand pas classique” sau “Le Corsaire” (coregrafie: Marius Petipa; muzica: Adolphe Adam si Léon Minkus), insa publicul va avea parte si de surprize inedite, una dintre acestea fiind prezenta tinerelor talente ale Teatrului de Balet din Sibiu.

Bilete la Gala Baletului Berlinez

Bilete pentru Gala Baletului Berlinez: Stelele Internationale ale Baletului de Stat din Berlin sunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria VIP – 180 lei

Categoria 1 – 150 lei

Categoria 2 -120 lei

Categoria 3 – 80 lei

Categoria 4 – 50 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Sursa:iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Live Music Experience | Arcu House of Beer

Wonders of Women | Little Texas

Dragobete Art. Ro 2021

Atelierul Artistului | Palas Iasi

Scrie un comentariu: