Gala aniversară a Societății Studenților Farmaciști Iași – 18 ani de la înființare

Gala-18-ani

În anul 1996, în cadrul Adunării Generale lua naștere prima organizație nonguvernamentală a studenților farmaciști ieșeni cu scopul de a le promova și apăƒra interesele pe plan științific, cultural, social și civic, dar și de a-i modela pe aceștia spre a deveni persoane responsabile, competente și profesioniste.

După 18 ani minunați de activitate, în care membrii asociației s-au schimbat succesiv, generație după generație, fiecare lasându-și amprenta asupra diverselor proiecte organizate, asupra modului de reprezentare stundențească și poate chiar a modului de gândire în cadrul organizației, astăzi Societatea Studenților Farmaciști din Iași se bucură de aprecieri pozitive din partea colaboratorilor și de poziția mult dorită la nivel național, fiind membră ANOSR (Alianța Naționala a Organizațiilor Studențești din România) și FASFR (Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România). Evoluția marcantă a organizației noastre și efortul celor care au dus la îndeplinirea acestui fapt trebuie apreciate pe deplin. Astfel, Gala Aniversară reprezintă prilejul de a arata recunoștința fața de cei care au contribuit la consolidarea organizației.

Cu ocazia împlinirii a 18 ani de activitate, Societatea Studenților Farmaciști Iași are plăcerea și onoarea de a vă invita în Aula “George €œEmil Palade” a Universității de Medicină și Farmacie “€œGrigore T. Popa” Iași pe data de 11 decembrie 2014, începând cu ora 17:00 pentru a ne reaminti evenimente importante din istoria societății, dar și de a ne reîntâlni cu oameni deosebiți care au contribuit la dezvoltarea acesteia.

Pe agenda evenimentului se numără prezentarea Societății Studenților Farmaciști Iași, vor lua cuvântul reprezentanți din conducerea Universității și a Facultății de Farmacie, precum și reprezentanți ai companiei Antibiotice S.A, ai Colegiului Farmaciștilor din România (CFR), delegați ai Federației Asociațiilor Studenților Farmaciști din România (FASFR) și ai Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR). Membrii Alumni S.S.F Iași vor împărtăși experiențele proprii și ne vor povesti cum organizația le-a influențat dezvoltarea profesională și personală.

Facultatea de Farmacie din Iași este o instituție academică structurată și organizată conform unor principii moderne, fiind de asemeni una dintre cele mai prestigioase facultăți cu profil medical din țară – la nivel regional, național si chiar internațional.

Compania Antibiotice este cel mai important producător român de medicamente generice. Misiunea Antibiotice este de a transforma tratamentele valoroase într-un mijloc mai accesibil de îmbunătățire a calității vieții oamenilor.

INFO

Societatea Studentilor Farmacisti Iasi

Adresă: Str. Universităţii, nr. 16, Iaşi

E-mail: ssfiasi@yahoo.com

Web: ssfi.ro

FB: www.facebook.com/pages/SSFI-Societatea-Studentilor-Farmacisti-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: