#FutureSpotters, workshop international la Bucuresti

future_spotters_iulie_2015_bucharest_edgeryders-fotoTrăim cu toții, chiar dacă vrem sau nu, chiar dacă știm sau nu, într-o societate fragmentată, divizată, în care „societatea reală” este doar ceea ce vedem din tranșeea în care ne aflăm. – Vintilă Mihăilescu

Un atelier de lucru pentru mine, pentru tine, pentru toți cei care lucrăm pentru schimbare din tranșee! O oportunitate să-ți prezinți proiectul cu provocările pe care le întâmpini și să găsești resurse într-o comunitate globală de oameni care funcționează în rețea – mai repede și mai eficient.

E deschis. Oricine poate participa, evenimentul e gratuit, însă numărul de locuri e limitat la 25, așa că implică-te devreme!

E despre colaborare. Colaborarea nu se învață, și nici nu se întâmplă în doar două zile, mai degrabă învățăm să lucrăm împreună încă dinainte să ne întâlnim cu toții într-o sală. Construim agenda evenimentului împreună, invitându-te să-ți propui proiectul ca prezentare sau sesiune de lucru. Dacă vrei ca organizația ta să fie partener, dacă vrei să organizezi un mini eveniment sau să ne inviți la o operațiune pe care o derulezi, fii binevenit.

E sprijinit de o comunitate de 2500+ oameni din toată lumea! Cu EdgeRyders am testat formatul acesta de workshop și în alte țări, și tinde să funcționeze pentru că toata lumea care participă se implică din timp în organizare. Suntem cu toții protagoniști, nu spectatori.

Iată cine mai vine la București (pentru prima dată!):

Nadia-EL-Imam-future-spotters-bucharest-fotoNadia EL-Imam (@Nadia, Bruxelles): Co-fondatoare și mintea creativă din spatele EdgeRyders. Ea e persoana care îți explică convingător cum poți să faci lucruri sub presiune și constrângeri, și de ce merită să funcționezi într-o rețea conectată global. Pentru o doză de inspirație, povestea ei e aici.

 JJeff-Andreoni-future-spotters-foto-2015-bucharest-edgeryderseff Andreoni (aka @Bezdomny, Atena sau oriunde în lume): Un adevărat  “doer”, parte din echipa unMonastery. Mai nou organizează cine comune pentru  imigranți în oraș. Crede că ar trebui cu toții să intrăm înapoi în cutie (“get back in the box”), fă-ți o  favoare și citește de ce.

Cum te înregistrezi și cum te poți implica încă de acum?

  1. Dă click pe Attend și lasă un comentariu mai jos spunând cum te vezi implicat (trebuie sa fii înregistrat pe platformă): poți să ajuți cu facilitarea, cu promovarea pe platforme românești sau internaționale, cu foto, video, social media și orice idei ai în minte!

  2. Propune proiectul tău ca parte din program: ce provocări atacă, ce-ți lipsește să ai un impact mai mare și cum te vezi participând într-o rețea. Postează-l ca text sau ca video de max. 1 minut. Daca ai nevoie de sprijin, @Alex_Stef te poate asista cu o camera si cu poziția de intervievator.

  3. Ajută-ne cu un share și trimite invitație prietenilor și rețelei tare! Pe lângă deschidere radicală, pariem pe diversitate pentru a descoperi cât mai mult potențial de sprijin pentru proiectele noastre.

ÎNSCRIERI

Termenul limită pentru înscrieri e 4 iulie, nu aștepta!
Ne vedem? Pentru context mai larg, citește despre #Futurespotters aici.

INFO

edgeryders.eu/ro/spot-the-future-bucharest

FACEBOOK EVENT – like, share or invite friends!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: