”Fulgi de speranta”, spectacol caritabil

Uităm multe în viată, dar nu uităm povestile copilăriei….

Milioane de fulgi de sperantă adunate-n sufletele copilasilor institutionalizati, pentru care, sărbătorile de iarnă sunt doar în basme! Anul acesta, împreună, am decis ca basmele să le transformăm în realitate.

Vă invităm să vă alăturati misiunii “Fulgi de sperantă”, duminica 15 decembrie 2013, ora 17:00, în Palas Mall Iasi (Zona Atrium), la spectacolul caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru amenajarea unui centru de activităti multifunctional la Centrul de Primire a Copiilor în Regim de Urgentă Iasi, precum si colectarea de jucării si dulciuri ce vor fi oferite de Mos Crăciun copiilor din Centrele de Plasament.

Invitatii nostri vor fi răsplătiti cu cea mai dulce colindă cântată de voluntarii ”Sperantă pentru Îngerasi” împreună cu 30 de copii talentati din centre, cu obiecte handmade realizate de îngerasii nostri, de voluntari si de artisti ce ni le-au donat spre a sprijini copiii institutionalizati! Acestea vor putea fi achizitionate la târgul special amenajat. Participarea la spectacol se face pe baza de invitatie, in schimbul unei donatii de minim 20 lei.

Misiunea noastră este ca, IMPREUNA, să le oferim acestor micuti, cât mai mult din magia Crăciunului, asa cum ne-o amintim fiecare dintre noi…Haideti să le creăm împreună amintiri de neuitat!

Asociaţia „SPERANŢĂ PENTRU ÎNGERAŞI”, cu sediul social în Iasi, Bld.Dacia, nr.37 identificată prin C.I.F. nr. 31520240, este o organizaţie non-profit, neguvernamentaă şi apolitică, care a luat fiinta la initiativa unui grup de parinti, si care îşi propune să vină în întâmpinarea nevoilor copiilor fara familie, aflaţi în centrele de plasament de pe raza judeţului Iaşi. E un proiect pe care il facem cu drag, in timpul liber si pro bono, asociatia neavand nici un angajat. Totul se bazeaza pe voluntariat.

INFO

Asociatia “Speranta pentru Ingerasi”

www.sperantapentruingerasi.ro

www.facebook.com/Speranta.pentru.ingerasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: