”Fulgi de speranta”, la Palas Mall

fulgi de speranta

Cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute în familie, cu parfumul și aromele care îndulcesc copilăria. Este perioada când totul se rezumă la familie… pentru cei ce o au. Pentru copiii abandonati, sărbătorile de iarnă reprezintă doar confirmarea că sunt ai nimănui…

Vă invităm să vă alăturați misiunii “Fulgi de speranță – ediția a III-a”, sâmbătă 12 decembrie 2015, ora 19:00, în Palas Mall Iași (Zona Atrium), la spectacolul caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea continuării activităților organizate de ONG-ul nostru pentru copiii fara familie, precum si pentru cei defavorizati.

Veți avea ocazia să primiți câte un zâmbet sincer din partea unor copii pe care îi susținem necondiționat, să cunoașteți cea mai frumoasă echipă de voluntari, iar de la târgul special amenajat veți putea achiziționa obiecte handmade realizate de îngerașii noștri, de voluntari și de artiști ce ni le-au donat spre a sprijini misiunea noastră.

Haideți să transformăm simbolul iernii, fulgii de zăpadă, în fulgi de speranță, pentru ca, împreună, să le dăruim câte puțin din fericirea și căldura sărbătorilor, ca și în copilăria noastră… alături de cei dragi.

INSCRIERE

Participarea la spectacol se face pe baza unei invitații. Poți primi și tu o invitație în schimbul unei donații de minim 20 de lei. Pentru informații / invitații: sperantapentruingerasi@gmail.com. Telefon: Anca – 0749.067.014; Adrian – 0749.053.249.

ASOCIAȚIA SPERANȚĂ PENTRU INGERAȘI
C.I.F. 31520240
BANCA: BCR
CONT LEI: RO05 RNCB 0175 1319 2682 0001
CONT EURO: RO75 RNCB 0175 1319 2682 0002
Paypal: office@sperantapentruingerasi.ro

INFO

ASOCIAȚIA SPERANȚĂ PENTRU INGERAȘI

www.sperantapentruingerasi.ro

www.facebook.com/Speranta.pentru.ingerasi

PE ACEEASI TEMA:

MusicForKids International Festival 2017

”Umorul salveaza vieti” – eveniment caritabil

Ieşenii aleargă 21 de kilometri pentru copiii inteligenţi din familii defavorizate

Alin Vorniceanu va alerga timp de 24 de ore pentru o cauza caritabila

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Eunika – un spectacol in aer liber pentru toate varstele

Ziua Europeană a Limbilor la Casa Uniunii Europene de la Viena

Copiii olandezi descoperă limba română printre alte sonorităţi multilingve

Noaptea Albă a Galeriilor Iasi, 2017

Scrie un comentariu: