FRUMUSETE PRIN DETOXIFIERE, de Kimberly Snyder – Editura Lifestyle Publishing

Vrei sa afli secretul suprem al sanatatii si al frumusetii? Nu-l cauta in cutia cu medicamente, cauta-l aici!

frumusete prin detoxifiereKimberly Snyder, nutritionista si experta in infrumusetare, este cunoscuta in lumea celebritatilor din industria divertismentului, pe care le ajuta sa arate exceptional. Acum ai si tu posibilitatea sa beneficiezi de tratamentul vedetelor.

Kim avea probleme cu parul aspru, stari de disconfort fizic si o burtica incapatanata, pana cand a inceput sa calatoreasca prin lume si a aflat secrete ale frumusetii vechi de cand lumea.

Astfel a descoperit ca ceea ce mananci constituie cel mai bun produs pentru frumusete si a elaborat un program de anvergura care curata organismul de toxine astfel incat sa poti arata splendid si sa te simti minunat.

Cartea lui Kimberly Snyder este o lectura obligatorie, care scoate in evidenta importanta introducerii in alimentatie a cat mai multor legume si fructe. Ea ii invata pe cititori cum sa valorifice la maximum ceea ce mananca.” – Dr. MEHMET OZ

Apeland la doar cateva schimbari de regim alimentar:

  • vei obtine o stralucire tinereasca a pielii;
  • vei scapa de acnee, petele de pe ten si riduri;
  • vei avea un par cu un luciu sanatos si unghii tari;
  • te vei descotorosi de kilogramele in plus si nu vei mai calcula niciodata caloriile!

Kimberly Snyder este membra a Asociatiei Nationale a Nutritionistilor Profesionisti si a Asociatiei Americane a Consultantilor in Nutritie. A fost invitata ca expert in nutritie la multe emisiuni nationale de televiziune, cum ar fi “Good Morning America”, “E! EXTRA” si “Good Day LA”. A contribuit cu articole la publicatii precum Lucky, Elle, Nylon, Fitness, Women’s Health, Hers, Real Simple, Us Weekly, OK!, InTouch si Life & Style. Vizitati-o pe Kimberly pe blogul sau de la adresa: www.kimberlysnyder.net.

DATE TEHNICE: Autor: Kimberly Snyder; Traducere din engleza de Delia Anghelescu; Colectia: Citeste sanatos; Nr. de pagini: 416; Pret: 39.00 lei; Editura: Lifestyle Publishing

INFO

www.edituratrei.ro

www.lifestylepublishing.ro

www.pandoram.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “FRUMUSETE PRIN DETOXIFIERE, de Kimberly Snyder – Editura Lifestyle Publishing”

  1. Anonymous says:

    Cum pot sa-mi cumpar cartea frumusete prin detoxifiere tel 0722164911

Scrie un comentariu: