FRT Tuning Day, ziua masinilor sofisticate pe 27 octombrie 2012

FRT Tuning Day, ziua masinilor sofisticate/ 27 octombrie 2012 afisPe 27 Octombrie, in galeriile comerciale din Era Shopping Park, comunitatea Furious Racing Team organizeaza evenimentul auto FRT Tuning Day.

Furious Racing Team, Spartan, ERA Shoping Park & Iasisting te asteapta la Ziua masinilor sofisticate

Vom premia: Car of the Show, Tuning Exterior, Tuning Interior, Medium & Entry Level – pentru incepatori, Best Vinil Design – pentru folii, Retro – reconditionate pana ’87, Autohtone – reconditionate pana in ’92. Vom putea face drive test si vedea noile modele Renault & Seat. Va asteapta multe surprize si peste 15 tombole dedicate vizitatorilor si participantilor.

Pentru amatorii locali, FRT organizeaza frecvent evenimente sportive automobilistice ce constau in probe de indemanare, demonstratii de drift si expozitii de tuning auto, dintre care amintim:

  • Logan Club – Regional meeting & Expo 2008
  • Urban Driving Skills 2009-2010
  • FRT Cup 2010 – 2012
  • Burn & Expo Show 2010-2012

Acest eveniment se doreste a fi o intanire a pasionatilor si posesorilor de autoturisme modificate si personalizate atat la exterior cat si la interior.

In cadrul acestui eveniment vom expune un numar aproximativ de 50 de autoturisme modificate, dar si autoturisme noi din gama sport provenite de la diferite reprezentante auto din regiunea Moldovei, ce vor fi prezentate unui public estimat la minim 5000 de vizitatori.

Inscrieri pana pe 25 octombrie 2012!

Proiectului de preventie rutiera-pietonala CIRCUL PRUDENT

O parte din fondurile atrase pentru realizarea acestui eveniment, vor fi destinate realizarii “Proiectului de preventie rutiera-pietonala CIRCUL PRUDENT” – Editia III, care consta in desfasurarea unei campanii de impartire de fluturasi informativi vizitatorilor, dar si pietonilor.

Proiectul se va derula pe parcursul lunii noiembrie in preajma celor mai aglomerate si expuse zone rutiere din Iasi. Proiectul vizeaza constientizarea in randul pietonilor a pericolelor si riscurilor la care acestia sunt expusi in traficul pietonal, in traficul rutier, ca pasageri in plimbarile cu conducatori auto necunoscuti, teribilisti; punand un important accent pe modul de circulatie pietonal, traversarea prin locuri nepermise, fara a se asigura, fara a tine cont de conditiile meteorologice si traficul rutier.

INFO

www.frteam.ro

Eveniment Facebook: www.facebook.com/events/187041198098609

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Poveștile și Legendele Iașului cu Biciclete Electrice

IVAN – Premieră naţională | Teatrul din Stejar

Pop-Rock-Blues Sunday

Day trip to… Mexico

Scrie un comentariu: