Fresh Art Fest, 25-27 mai

afis-freshart, Iasi

In perioada  25-27 mai  va avea loc festivalul de arta stradala contemporana Freh Art Fest, care isi propune “sa promoveze în randul publicului iesean noua generatie de artisti”.  Spatiul de desfasurare a evenimentului include: Str. Lapusneanu, Piata Unirii si Bulevardul Stefan cel Mare. Vor avea loc activitati precum teatru stradal, demonstratii de street-dance, atelier de sculptura si handmade în aer liber, demonstratii de graffiti, expozitie de fotografie.

PREZENTARE

Fresh ArtFest a aparut din necesitatea publicului iesean de a cunoaste si interactiona cu noua generatie de artisti. În acest scop, festivalul cuprinde evenimente cu desfasurare stradala în zona centrala a Iasului. Timp de trei zile (25-27 mai) publicul iesean va putea viziona spectacole de street dance si teatru, demonstratii de facepainting si va putea participa la ateliere de sculptura si handmade.

Crezi ca ai talent? Inscrie-te cu trupa ta de teatru/ street dance, iar noi te promovam. Arata-i orasului ce poti face si participa la atelierele de handmade, sculptura, la demonstratiile de grafica si face-painting.

Formular: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG9wb1ZDY1N0dEtFYjRuMjFwUG01T0E6MQ

INFO

facebook.com/FreshArtFest

Email: freshartfest@gmail.com

Proiect finantat prin programul YouthBank Iasi, un program al Fundatiei Comunitare Iasi. Programul YouthBank este coordonat la nivel national de Asociatia pentru Relatii Comunitare în parteneriat cu BCR – Banca Comerciala Romana.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: