Fresh Art Fest, 25-27 mai

afis-freshart, Iasi

In perioada  25-27 mai  va avea loc festivalul de arta stradala contemporana Freh Art Fest, care isi propune “sa promoveze în randul publicului iesean noua generatie de artisti”.  Spatiul de desfasurare a evenimentului include: Str. Lapusneanu, Piata Unirii si Bulevardul Stefan cel Mare. Vor avea loc activitati precum teatru stradal, demonstratii de street-dance, atelier de sculptura si handmade în aer liber, demonstratii de graffiti, expozitie de fotografie.

PREZENTARE

Fresh ArtFest a aparut din necesitatea publicului iesean de a cunoaste si interactiona cu noua generatie de artisti. În acest scop, festivalul cuprinde evenimente cu desfasurare stradala în zona centrala a Iasului. Timp de trei zile (25-27 mai) publicul iesean va putea viziona spectacole de street dance si teatru, demonstratii de facepainting si va putea participa la ateliere de sculptura si handmade.

Crezi ca ai talent? Inscrie-te cu trupa ta de teatru/ street dance, iar noi te promovam. Arata-i orasului ce poti face si participa la atelierele de handmade, sculptura, la demonstratiile de grafica si face-painting.

Formular: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG9wb1ZDY1N0dEtFYjRuMjFwUG01T0E6MQ

INFO

facebook.com/FreshArtFest

Email: freshartfest@gmail.com

Proiect finantat prin programul YouthBank Iasi, un program al Fundatiei Comunitare Iasi. Programul YouthBank este coordonat la nivel national de Asociatia pentru Relatii Comunitare în parteneriat cu BCR – Banca Comerciala Romana.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: