Freestyle Football / ARS Urbana 2015

freestyle-footbal

Vineri, 8 mai 2015, incepand cu ora 12:00, sunteti invitati la Palas Mall la un inedit concurs de Freestyle Football. Evenimentul face parte din editia 2015 a festivalului Ars Urbana.

REGULAMENT

3 runde diferite: Rutine, Battle si Flow!

Runda 1 – Rutine. Punctaj si regulament pentru proba Rutine:
Fiecare participant intra pe scena unde presteaza o rutina de maxim 3 minute in care poate veni cu muzica lui, are voie sa foloseasca cate mingi doreste si poate folosi si alte obiecte: (pixuri, coarda, sticla) pentru anumite trick-uri. In urma acestei runde se vor clasifica in rundele urmatoare cei mai buni 8 concurenti.

  • Punctajul pentru Rutine este urmatorul: locul 1 – 100 de puncte, locul 2 – 80 de puncte, locul 3 – 60 de puncte, locul 4 – 50 de puncte, locul 5 – 40 de puncte, locul 6 – 30 de puncte, locul 7 – 20 de puncte, locul 8 – 10 de puncte, locurile 9, 10, 11,s.a.m.d nu se puncteaza.

Runda a-2a – Battle-uri. Punctaj si regulament pentru proba “Battle-uri”
(3, 2 , 1 – 3 minute , 2 concurenti, 1 minge). Fiecare battle tine 3 minute, timp in care cei 2 concurenti schimba mingea intre ei de 3 ori pentru a demonstra care este mai bun. Asadar fiecare din cei 2 va avea 3 runde de 30 de secunde in care sa arate ce stie cu mingea. Sunt interzise obiectele straine in battle-uri. Este interzisa folosirea mai multor mingi. Nu este permisa folosirea mainilor decat in trickuri.

  • Punctajul pentru “Battle-uri” este urmatorul: locul 1 – 120 de puncte, locul 2 – 80 de puncte, locul 3 – 60 de puncte, locul 4 – 40 de puncte, locurile 5, 6, 7,8 nu se puncteaza.

Runda a-3a – Flow. Punctaj si regulament pentru proba “Flow”
Fiecare participant are 1 minut la dispozitie pentru a face o gama cat mai variata de trick-uri. Fiecare participant este obligat sa faca in acest minut toate 3 categoriile ( Airmoves, Sitdown si Upperbody) .
Este interzisa atingerea mingii cu mana. Daca un participant scapa mingea, el este automat descalificat. Se puncteaza dificultatea, varietatea si flow-ul (trecerea rapida de la un trick la altul).

  • Punctajul pentru “Flow” este urmatorul: locul 1 – 40 de puncte, locul 2 – 30 de puncte, locul 3 – 20 de puncte, locul 4 – 10 de puncte.

In functie de participanti se va hotara daca va exista o proba aditionala “IRON MAN ” care sa fie independenta de concurs. In caz de egalitate de punctaj intre cei aflati pe pozitiile cu premii materiale, departajarea se va face pe baza unui battle aditional.

Taxa de inscriere: 5 lei.

Acest eveniment este organizat de către Asociația Contour în parteneriat cu Underground Pub, Primăria Municipiului Iași, Palas Mall, Burn, Grolsch, Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iași, National Paints, Iași Capitală Culturală Europeană, Quasar Dance, Artis Design și Rotaract Iași.

INFO

Ars Urbana

www.facebook.com/ars.urbana.fest

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: