Free Market Road Show 2016

free market road show

Luni, 11 aprilie 2016, începând cu ora 10:00, Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și Institutul Friedrich von Hayek România vor găzdui, în Aula Magna ,,Mihai Eminescu”, conferinţa Free Market Road Show.

Ajuns la cea de-a opta ediție, evenimentul este organizat de Austrian Economics Center din Viena, în cooperare cu peste 100 de think-tank-uri și universități din Europa și în asociere cu parteneri internaționali ca The Liberty Fund, Global Philanthropic Trust, European Students for Liberty, Ruefa și Friedrich A. v. Hayek Institut Viena.

Free Market Road Show aduce în fața unui public tot mai numeros, de la an la an, economiști renumiți și oameni de afaceri de succes, lideri de opinie, experți politici și diplomați cu scopul de a discuta problemele economice curente și de a oferi soluții posibile la nenumăratele provocări cu care se confruntă lumea de astăzi. În același timp, această serie de evenimente oferă posibilitatea lumii academice, lumii afacerilor dar și publicului larg să intre în contact cu mișcarea europeană ce susține piața liberă, promovând importanța libertății economice, a domniei legii și a protejării drepturilor de proprietate.

Ediția anului 2016 a Free Market Road Show se desfășoară în 45 de orașe din Europa și Caucaz și propune dezbaterea unor teme legate de taxare, armonizare fiscală, antreprenoriat, criza din zona Euro sau provocările curente cărora trebuie să le facă față construcția europeană.

La Iași, printre invitaţii din acest an se numără Randal O’Toole, analist de politică publică și cercetător la Cato Institute, Federico Fernandez, cercetător la Austrian Economics Center, Karl Peter Schwarz, jurnalist la Frankfurter Allgemeine Zeitung, Michael Williams, fondator Altius Financial Inc., Luca Bertoletti, Think Tank Relations & Social Media Coordinator la Austrian Economics Center și Dan Zaharia, senior leasing consultant la Extind.

INFO

Austrian Economics Center

www.austriancenter.com

PE ACEEASI TEMA:

Conferința Martin S. Martin: Scurt istoric al medicinei americane

Iașul va găzdui o conferință europeană de anvergură dedicată economiei sociale

Conexiuni utile pentru minte si business la Brain Network

Miniconferința „Palatele de sub Palat”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert caritabil Skaietii | ChezLesAmis

Evergreen Piano Covers | Dead Soldier

Time To Remember #2 | Dead Soldier

Amalgam Evenings #1 | Acaju

Scrie un comentariu: