Fratelli On AIR|Live continua cu… VITA DE VIE!

V-au promis ca o data pe luna, JOI.. iese petrecere. Cu muzica live, rock si cu mult chef de viata adevarata. Asa ca Joi, 7 Decembrie, incepand cu 20:30, ne canta si ne incanta VITA de VIE si Dimitri’s Bats ( in deschidere).

Strangem gasca nebuna, luam biletele si planuim sa facem frumos: traim fiecare moment cu mult spirit de libertate, muzica de calitate si gustul adevarat al distractiei. Rock it ON, babe!

Având noua materiale discografice la activ, Vița de Vie au devenit în cei peste 20 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România. După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie,2016, cu Arenele Romane pline ochi, trupa si-a continuat starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie, tot la Arenele Romane, lansand album Șase (+). În luna mai 2017 au lansat videoclipul si single-ul HAI HUI.

Ultimul videoclip si single – DUR DE-A DURA, este lansat in noiembrie 2017, cel de al doilea extras de pe viitorul album, Șase.

Dimitri’s Bats a iesit pentru prima oara din pestera in cadrul festivalului “The Fresh In The Garden”. In luna Septembrie au lansat primul single intitulat “Cold”, un fel de vestitor al toamnei, acompaniat de videoclip.
Membrii trupei sunt Radu Osaciuc, Marius Acsintoaie, Cristian Drimba, Andrei Dragusanu si Andrei Costache, iar genul abordat este alternative cu influente electro-pop. Momentan baietii lucreaza la primul album de studio care o sa fie lansat in primavara anului viitor. ”

BILETE

Biletele sunt disponibile în avans pe www.iabilet.ro și costă : => 40 lei în pre-sale; => 50 lei în seara evenimentului; => 30 lei pentru studenti ( in pre-sale) si 40 lei in seara evenimentului – Preturi valabile doar cu dovada carnetului de student valabil, in seara evenimentului. Bilete fizice: Magazinele UMAN, Flanco, automatele ZebraPay precum și la Fratelli Lounge & Club : 0756.56.11.11.

INFO

Fratelli Lounge & Club Iasi

Adresa: Str. Palas, 5D, Iasi

E-mailofficeiasi@fratelli.ro

Web:www.fratelli-iasi.ro

FB:www.facebook.com/FratelliIasiRo

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: