Fratelli Lounge & Club Iasi

Fratelli, unul dintre brandurile de top ale segmentului de clubbing din Romania, va deschide la Iasi cel mai nou local din portofoliul sau. In aceasta toamna, a III-a locatie Fratelli Lounge & Club din afara Bucurestiului dupa cele din Constanta si Timisoara, va fi inaugurata in cadrul Palas, ansamblul din centru orasului devenind astfel  polul distractiei din regiune.

Cu un concept modern si un design contemporan, noua locatie Fratelli Lounge & Club din Iasi va fi alegerea optima pentru zilele de relaxare si serile de distractie memorabile ale iesenilor. Muzica din topurile internationale, cei mai in voga artisti, concerte live si DJ-i care mixeaza in cele mai renumite cluburi din lume sunt ingredientele care vor condimenta show-urile Fratelli.

Noua locatie din ansamblul Palas poarta garantia Fratelli, un brand 100% romanesc, care a revolutionat intreaga piata autohtona de clubbing. Dupa ce s-a impus cu sapte localuri rafinate, in Bucuresti, Timisoara, Constanta si Mamaia, este timpul Iasului sa fie pozitionat pe harta distractiei ce poarta marca Fratelli.

In locatiile Fratelli au concertat: Hurts, Vaya con Dios, The Asteroid Galaxy Tour, Melanie Fiona, Outlandish, Madcon, Hooverphonic, Reamonn, Oceana, Gabrielle, Macy Gray, Morcheeba, Republica, Mattafix si au mixat DJ-i recunoscuti pe pan international precum: DJ Cut Killer, DJ Whoo Kid, DJ SubZero, DJ Abdel, DJ Pete, DJ Dirty LAW, DJ Sylvain Armand si multi altii. Cu o experienta de opt ani in domeniu, Fratelli va contura o noua definitie a vietii de noapte din Iasi!

INFO

Palas Mall

Strada Palas nr. 7A Iasi, Romania

www.palasmall.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

5 comentarii la “Fratelli Lounge & Club Iasi”

 1. Anonymous says:

  Respect pentru Fratelli -jos palaria dar cred ca din pacate ati uitat sa mentionati anumite persoane care din punctul meu de vedere reprezinta ceva,gen: barmanii, care totusi au meritul lor si nu in ultimul rand ( va las pe voi sa cititi) si sa mi dati dreptate!!!!!!
  DJ Johnny DaMix – The (P)resident
  Daca ar fi sa pictam intr-un singur tablou istoria Fratelli, DJ Johnny ar fi cu siguranta reprezentat la pupitru!
  Numele sau real – Boncea Stefan Ion – pare sa fie astazi porecla din copilarie, prietenul nostru fiind cunoscut de toata lumea prin numelei lui de scena.
  Inca de la inceput Johnny s-a identificat printr-un stil propriu de a mixa, diferit de ceea ce exista pana atunci in Romania. A fost ideea lui despre cum trebuie sa “sune Fratelli” – idee pe care a dezvoltat-o si a extins-o astazi intr-un adevarat stil.
  Impreuna cu Silviu Andrei reprezinta dream-team-ul unei generatii, un cuplu clasic care transforma orice petrecere intr-o experienta greu de egalat!

 2. Juve says:

  Exact in Mamaia este doar pe timp de vara , dar este in Contanta, si sunt 7 pt ca in Bucuresti se considera ca sunt 4 locatii (studio, lounge, club and expresso)

 3. gigikent says:

  un nou loc unde oligofrenii cu bani furati de parinti din iasi isi pot “etala” toalele si telefoanele, iar curvulitele ieftine vor avea de unde sa aleaga

 4. Andrei says:

  A patra locatie:Constanta,Timisoara si Mamaia!

  1. admin says:

   In comunicatul de presa Fratelli Lounge & Club Iasi este prezentata ca fiind a treia locatie din afara Bucurestiului. Probabil au tinut cont de caracterul temporar al clubului din Mamaia, acesta fiind deschis doar in perioada estivala.

Scrie un comentariu: