Frankly – Seriously Friendly Gourmet Burgers

Vineri, 25 aprilie 2014, la Cafeneaua Piaţa Unirii, local partener, se lansează Frankly, primul brand din Iasi dedicat exclusiv comercializării de burgeri gourmet.

Sub descrierea Seriously Friendly Gourmet Burgers, Frankly propune un concept de mancare gustoasă, responsabilă cu mediul si consumatorii si vorbeste despre latura captivantă, plină de energie a mâncării urbane. Burgerii sunt ”made to order”, iar combinaţiile surprinzătoare de ingrediente si toppinguri proprii satisfac nevoia de mancare delicioasă si preparată fresh, în orice moment al zilei.

Produsele constau în ingrediente hrănitoare de bază, cum sunt: carnea de vită, carnea de pui, salate, cartofi, lactate, iar meniul conţine chiar si produse adresate vegetarienilor si veganilor. Chiflele pentru burgeri sunt pregătite proaspăt, in-house.

La Cafeneaua Piaţa Unirii burgerii vor putea fi comandaţi separat, dar si sub formă de meniu, alături de cartofi sau salată, iar conceptul Frankly se va extinde, în curand, si în Palas Mall.

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Piata Unirii 6

facebook.com/cafeneauapiataunirii

Frankly

www.frankly.ro/

facebook.com/pages/Frankly-Burgers

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Uber Eats s-a lansat la Iași

SHARE Talks Iași | Congress Hall

Expoziția de pictură LIBERTÀ, semnată de Andrei PENNAZIO

„Interese umane – Sensul vieții”, prelegere dedicată Zilei Internaționale a Filosofiei

Scrie un comentariu: