Frankly s-a deschis și în Palas Mall!

Cu două localuri deschise în Food Court Palas Mall și în Cafeneaua Piaţa Unirii, Frankly se bucură de o popularitate în creștere în rȃndul amatorilor de burgeri. Odată cu inaugurarea spaţiului de la Palas Mall, Frankly și-a mărit portofoliul și a introdus în meniu preparate complementare, dar cu același gust inconfundabil, din ingrediente locale proaspete: supe cremă, cartofi, salate și sosuri.

F1

Meniul Frankly a fost realizat de către specialiști în bucătărie gourmet care și-au adaptat reţetele la peisajul ieșean, testȃnd combinaţii surprinzătoare, și au creat aceste produse cu o atenţie deosebită în alegerea ingredientelor și realizarea reţetelor marca Frankly”, spune Leo Huţanu, Manager Frankly.

Proprietarii își doresc să promoveze conceptul și în celelalte orașe mari din ţară, intenţia fiind de standardizare la nivel de lanţ. Următorul pas este deschiderea celei de-a treia locaţii cel tȃrziu la începutul anului viitor, într-un alt oraș din Romȃnia.

Frankly are la bază planul unui lanţ de restaurante și crearea unui sistem de francizare. Dorim să oferim aceeași calitate în servicii și mȃncare și în alte orașe ale ţării. Pentru acest lucru, rădăcinile sunt formate aici, în Iași” adaugă Leo Huţanu, Manager Frankly.

Educaţie în formare

Frankly mizează pe un concept de mȃncare responsabilă cu mediul și consumatorii, din ingrediente proaspete locale, prezentate transparent. Toate produsele Frankly sunt preparate proaspăt, legumele și leguminoasele folosite  în garnitura pentru burgeri, sosuri sau salate sunt alese cu grijă, de la producători locali. Pâinea este făcută special pentru Frankly la Panifcom, compania ieșeană specializată în panificație de calitate și este livrată proaspătă, în fiecare zi.

Există două tipuri de specialități: chiflă albă cu unt și chiflă neagră cu semințe de in, floarea soarelui, susan și dovleac. Supele și salatele Frankly sunt gândite special pentru a se asorta perfect cu cele 7 sortimente de burgeri existente în meniu. Carnea de vită provine de la o măcelărie premium din Iași și este însoțită de certificate de conformitate. Astfel, burgerii conţin 100% carne de vită, fără arome artificiale, aditivi sau conservanţi și sunt făcuţi numai din vrăbioară, antricot și pulpă și se prepară doar cu sare și piper, pe grătar.

O secţiune specială în meniu indică modul de preparare al cărnii – medium rare, medium well sau well done, în funcţie de preferinţa fiecăruia.

Despre Frankly – Seriously Friendly Gourmet Burger:  Lansat în aprilie 2014, Frankly este un brand prietenos care mizează pe un concept de mȃncare urbană, responsabilă cu mediul și consumatorii, din ingrediente proaspete locale, prezentate transparent. Specializat în burgeri gourmet și reţete ingenioase pentru salate și supe, Frankly vine pe piaţa din Iași cu un concept de mȃncare îndreptat spre healthy fast food, în ideea în care produsele sunt bine alese, sunt mereu proaspăt gătite și este realmente un deliciu culinar pentru noul tip de consumator urban.

INFO

www.frankly.ro/

www.facebook.com/franklyburgers

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: