Francesca a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Just wanna”

Dupa single-ul sau de debut, “Paradise”, lansat anul trecut, tanara artista Francesca revine cu o noua piesa dinamica, “Just wanna”, perfecta pentru primavara!

Noul single, compus de David Deejay, beneficiaza si de un videoclip, in regia lui Florin Botea. De machiajul artistei s-a ocupat Corina Hera, iar coafurile au fost realizate de Silviu Iuga. Francesca a purtat sase tinute, realizate de Amir Dobos.

Filmarile au durat aproape 20 de ore. Noul videoclip spune o poveste de iubire, prin ochii fetei. Desi nu mai sunt impreuna, aceasta isi aduce aminte de momentele frumoase, de petreceri, seri linistite, iesiri romantice sau cu prietenii”, a spus Francesca.

Francesca a avut de filmat si cateva scene “fierbinti”, alaturi de partenerul sau din clip, Matei Negrescu. “Mi-a fost greu sa filmez acele secvente, am fost crispata la inceput, insa regizorul m-a ajutat foarte mult sa-mi depasesc emotiile si, pana la urma, totul a iesit exact cum ne-am dorit”, a spus tanara.

Videoclipul va fi lansat in prima parte a lunii martie, impreuna cu MediaPro Music. “Multi fani m-au intrebat cand voi lansa ceva nou si iata ca a venit momentul. Sper ca noul meu single sa fie pe placul publicului”, a incheiat artista. Pana atunci puteti revedea ultimul sau videoclip!

INFO

www.facebook.com/MediaProMusicRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: