Fotografii gratuite in decor venetian, la ERA Park

In cea mai romantica luna a anului, indragostitii isi pot sarbatori iubirea intr-un decor venetian in cadrul Centrului Comercial ERA Park. Incepand de sambata, 11 februarie si pana pe 19 februarie cuplurile se pot bucura de fotografii gratuite intr-un cadru de vis, al celui mai romantic oras din lume: Venetia. Fotografiile vor fi putea fi preluate atat in format digital, de pe pagina de Facebook a Centrului Comercial, cat si in format fizic din zona special amenajata in cadrul ERA Park.

Fotografiile gratuite fac parte din campania dedicata tuturor indragostitilor din luna iubirii: Venezia in 2! Vizitatorii ERA Park pot castiga o excursie pentru doua persoane la Venetia doar spunandu-si povestea de dragoste. Cel mai norocos cuplu, care se va bucura de vacanta de vis in orasul de pe ape va fi desemnat prin tragere la sorti.

Cei mici vor avea parte si in acest weekend de distractie. Astfel, duminica la ora 12:00 ei vor putea participa la experimente stiintifice distractive alaturi de profesorul traznit. Atelierele creative, oferite gratuit intre orele 12:00 si 15:00 se vor desfasura si in aceasta saptamana. De asemenea, copiii se pot juca la circuitul de masinute, unde pot testa masinutele cu radio control sau vor putea fi chiar ei soferi la volanul modelelor clasice.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: