Fotografia de Peisaj | The Trumpets

Într-o lume modernă plină de inovație și de tehnologie avansată, fotografia își găsește rolul binemeritat. Ne dorim să înțelegem cât de importantă este fotografia în viețile noastre. Pe 22 august, de la ora 19:00 ne vedem la The Trumpets, în centrul atenției acestui eveniment fiind Fotografia de Peisaj.

Gazda evenimentului va fi Alex Damian. Invitați: Ciprian Ursu și Ioan Balașanu, fotografi pasionați de fotografia de peisaj.

La finalul serii, Adam’s Nest vor sărbători alături de The Trumpets un an de la înființare printr-un concert acustic și vor lansa clipul piesei “Nothing’s gonna last for Eva”.

Vă puteți înscrie gratuit la eveniment, accesând următorul link:goo.gl/forms

Fotograful Anului în România (www.fotografulanului.ro) este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu. Este un concurs deschis, cu 12 secțiuni, cu premii de peste 85.000 lei și un juriu format din profesioniști români și străini, asociați cu publicații de prestigiu, membri în juriile celor mai importante competiții de profil din lume.

Platforma Fotograful Anului în România, dincolo de competiția propriu-zisă, își propune să ofere celor mai buni dintre participanți burse, stagii de pregătire și cursuri, precum și mentorat cu fotografi și editori foto ai unor publicații internaționale. De asemenea, vor sprijini câștigătorii în evoluția profesională, oferindu-le expunere în media națională și internațională.

Aplicațiile se pot depune în perioada 25 iunie – 10 septembrie 2018. Găsiți toate detaliile despre condiții și înscriere pe site-ul  www.fotografulanului.ro.

Participarea la eveniment este liberă.

INFO

The Trumpets

Palas Mall, esplanada Teatrului Luceafarul, Iasi

www.facebook.com/the.trumpets.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: