Fotografia cu telefonul mobil: sfaturi, trucuri si secrete

Biblioteca Județeană „Gh Asachi” Iași organizează un atelier de fotografie cu telefonul mobil, menit să ajute în realizarea unor fotografii de vacanță (și nu numai…) cât mai reușite.

Ce este fotografia? Ce aparatură există pe piață? Cum fotografiem? Cum încadrăm subiectul? Cum editam imaginile? Cum și unde le stocăm? – sunt doar câteva dintre întrebările la care vom încerca să răspundem pe parcursul celor trei întrevederi. Totodată, ne vom strădui să demonstrăm faptul că cea mai bună cameră foto este cea pe care o ai la tine la momentul potrivit.

Atelierul se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta minimă de 12 ani, va avea trei întâlniri, în datele de 31 iulie, 2 august și 7 august, în intervalul orar 11.00 – 13.00. Atelierul este coordonat de Ștefan Mardare – fotograf pasionat.

INSCRIERE

Participarea este GRATUITĂ! Înscrierile se fac pe baza permisului de intrare, direct la sediul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași – Biroul Împrumut pentru Copii (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile Comerciale, mezanin) sau prin telefon, la numărul 0332110044.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FBwww.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: