(FOTO) Sports Illustrated – Swimsuit 2012 (I)

Coperta Sports Illustrated - Swimsuit Issue 2012

Kate Upton pe coperta Sports Illustrated - Swimsuit Issue 2012, un tinar model de 19 ani

Primul numar al revistei Sports Illustrated – Swimsuit Issue a aparut in 1964, ca un supliment de cinci pagini al Sports Illustrated, menit sa-i trezeasca pe americani din amorteala, dupa sarbatorile de iarna. De atunci s-au scurs 48 de ani, iar evolutia este vizibila: de la stilul conservator, din anii ’60-’70 pina la explozia de dupa 1990, cind modele au devenit adevarate bombe sexy.

In 48 de ani de aparitie a revistei, lumea a scapat de inhibitii. Din 2000, sutienul a devenit optional pe coperta revistei, iar in ultimul numar,  Kate Upton aprinde imaginatia tuturor barbatilor. Alaturi de ea apar alte 17 supermodele: Bar Refaeli, Alyssa Miller, Crissy Teigen, Irina Shayk (coperta de anul trecut), Julie Henderson si alte frumuseti pe care va las sa le descoperiti voi.

Nici domnisoarele/doamnele nu ar trebui sa ocoleasca galeriile foto de mai jos. In fond, trebuie sa afle de undeva ce modele de costume de baie se vor purta in aceasta vara, pe plajele din intreaga lume.  Have Fun!

Adaora: Fotografiile au fost realizate de Walter Iooss Jr. in Cairns, Queensland, Australia; Alyssa Miller: Fotografiile au fost realizate de James Macari in Desroches Island, Seychelle; Anne Vyalitsyna: Fotografiile au fost realizate de James Macari in Desroches Island, Seychelles; Ariel Meredith: Fotografiile au fost realizate de Bjorn Iooss in San Blas Islands, Panama; Bar Refaeli: Bar Refaeli, Chris Paul, Michael Phelps si Rafael Nadal au fost fotografiati de Walter Iooss Jr.; Chrissy Teigen: Fotografiile au fost realizate de James Macari in Desroches Island, Seychelles; Cintia Dicker: Fotografiile au fost realizate de Derek Kettela in Livingstone, Zambia; Crystal Renn: Fotografiile au fost realizate de Walter Iooss Jr. in Australia; Genevieve Morton: Fotografiile au fost realizate de Derek Kettela in Livingstone, Zambia

In aceasta prima parte sint prezentate 9 dintre cele 18 modele. Partea a doua AICI

PE ACEEASI TEMA:

1700 de premii, la inceput de toamna, la Iulius Mall Iasi

Alexandra Popescu-York lansează, la Couture Fashion Week New York, colecția ‘Joie de Vivre’

Poartă românește! daMes a deschis primul magazin în Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Balul Bobocilor 2017 / U.N.A.G.E Artium

Marionnette Show prezinta ”Iepurele si ariciul”

Canaf LIVE @RocknRolla

Folk si alte deliciii la Ospataria ”Ulita Veche”

Scrie un comentariu: