(FOTO) Cum a fost la prima editie Iasi Beauty

Prima zi a primaverii a fost dedicata la Iulius Mall frumusetii si feminitatii. Concursul “Iasi Beauty”, aflat la prima editie, a inceput la ora 18.00, la Cafeneaua Mont Blanc. Pe parcursul a cca. doua ore si jumatate, cele 12 concurente s-au straduit sa demonstreze ca frumusetea si inteligenta se inteleg foarte bine.

De la stanga la dreapta: Diana Mihaila, Anda Parasca, Alina Mihalache, Monica Firiteanu, Madalina Corduneanu, Teona Chelaru, Ana Burghelea, Elis Savoaia, Bianca Istrate, Ana Vechiu, Madalina Pintilei, Lucia Nita si prezentatorul spectacolului, Vlad Baba

Concurentele au prezentat tinute casual oferite de magazinul Be You, rochii de seara de la Nichi Cristina Nichita, costume de baie de la Jolidon, iar machiajul a fost realizat de The MakeUp Shop.  Domnisoarele au trebuit sa convinga juriul atat prin frumusete cat si prin istetime, avand de parcurs trei probe: cultura generala, dictie si o proba de improvizatie care le-a dat ocazia sa devina, pentru un minut, ambasadori ai Iasului.

Splendida coronita pentru titlul de «Iasi Beauty»  a fost oferita de magazinul DeGeorgia din Iulius Mall, fiind creata din argint si batuta cu pietre pretioase.

castigatoare iasi beauty

De la stanga la dreapta: Premiul I - Madalina Corduneanu; Premiul II - Alina Mihalache ; Premiul III - Ana Burghelea

Castigatoarea marelui premiu,  Madalina Corduneanu a plecat acasa cu 500 de euro si un superb pandantiv cu diamante de la DeGeorgia Jewerly. Locul 2 a fost castigat de Alina Mihalache iar locul 3 si Premiul de Popularitate au revenit Anei Burghelea, ambele concurente primind cate un pandantiv cu rubine, respectiv smaralde.

Membrii juriului: Iulian Canaf, Oana Roman – ieseanca, finalista la XFactor, Gabriela Mihalache – Estet Coiffure, Sidonia Susanu – Clinic si Adrian Ungureanu – Trado Total. Rolul de prezentator al spectacolului  si l-a asumat Vlad Baba.

Iulian Canaf si Oana Roman

Iulian Canaf si Oana Roman

Tinerele concurente  au mai primit si alte cadouri, constand in tratamente estetice, excursii, echipamente IT, produse cosmetice si tinute vestimentare.  Seara s-a incheiat cu un concert sustinut de trupa Akcent.

akcent_iasi beauty

Organizatori: Iulius Mall si Fargo Models

FOTO: PRO IMAGE Photo Agency Iaşi

T: 0722.211.347

E: contact@proimage.ro

W: http://proimage.ro

F: Facebok / Pro Image

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: