Fotbal prin SMS

Fotbal prin SMS

Pasa in adincime...sut...GOOOOL!

Pentru a juca trebuie sa te inscrii pe www.smsfotbal.ro, sa intri intr-o echipa si sa… joci. Meciurile se desfasoara prin trimiterea de mesaje SMS cu actiunea pe care fiecare jucator o alege (pasa, dribling, degajare, sut, etc). Cei mai buni jucatori pot cistiga premii, de la MP3 playere la DVD-uri sau aparate foto.

Dan Virtopeanu, fondator Grapes Games spune: “Conceptul de Multiplayer Social SMS Game este unul inedit, la care lucrez de un an de zile, timp in care nu am gasit nimic asemanator la nivel global. Dupa lansarea in Romania doresc sa introduc jocul acesta precum si altele in alte tari – am deja planuri pentru Europa, Asia, Africa si America de Sud pentru jocul SMSminifotbal; pentru piata nord-americana am concepte diferite

SMS-urile de participare la joc se trimit la tarif normal, iar mesajele alerta prin care jucatorii sunt anuntati de inceperea jocului/reprizei secunde, finalul meciului, inscrierea unui gol sau de cite ori primesc mingea pentru a juca sunt taxate cu 0,15 Euro plus TVA. Celelalte mesaje SMS pe care le primesc (cu rezultatul actiunii lor sau raspuns la anumite cereri) sunt gratuite.

Grapes Games isi propune sa dezvolte si alte jocuri multiplayer sociale prin SMS pe care sa le implementeze la nivel global – SMS-ul fiind cea mai raspindita tehnologie din telefonia mobila, dupa cea de voce. Mai multe informatii legate de structura jocului si modalitatile de inscriere sunt disponibile pe www.smsfotbal.ro.

Jocul este disponibil in retelele Orange si Vodafone.

Sursa: Money.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: