Fotbal feminin: CS Navobi Iasi vs. Nationala U17 Moldova

fotbal-feminin

Sambata, 11 iulie 2015, incepand cu orele 10,00, va invitam pe terenul din cadrul Complexului Sportiv “Emil Alexandrescu” din Copou, pentru a sustine echipa de fotbal feminin din Iasi Navobi, ce va disputa un interesant meci in compania nationalei U17 din Republica Moldova.

Proaspat promovata in Superliga de fotbal feminin, echipa ieseana Navobi, va incepe pregatirea cu un puternic joc de verificare cu Nationala Republicii Moldova U17, sambata 11 iulie 2015, orele 10,00, pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iasi.

Alaturi de veteranele echipei, spectatorii ieseni sunt invitati sa vada posibilile achizitii ale verii, Mirela Abalasei, Loredana Nica, Adina Rognean, Nicoleta Dica (Heniu Prundu Bargaului) si Rahela Gangal, Iulia Mera (Olimpia Cluj), Aurelia Harabagiu (Otelul Galati) si alte jucatoare aflate in probe la Iasi.

Suntem extrem de bucurosi ca putem organiza un nou meci international la Iasi. Avem nevoie de astfel de evenimente deoarece Iasul doreste sa devina capitala culturala in 2021, si sportul poate fi un ambasador eficient in promovarea acestui demers, apoi, echipa noastra are de castigat pentru ca intalneste un adversar puternic si nu in ultimul rand spectatorii ieseni au ocazia sa vada la Iasi si fotbal feminin international de calitate. Multumesc FRF, Federatiei Moldoveneasca de fotbal,  si Primariei Iasi pentru sprijinul acordat si asteptam cat mai multi spectatori in tribunele stadionului din Copou!”– prof. Adrian Ambrosie, manager Navobi Iasi

Intrarea este libera!

INFO

Complexul Sportiv “Emil Alexandrescu”

Aleea Grigore Ghica Vodă, Nr. 12-24, Iași

Navobi Iasi

csnavobi.ro

www.facebook.com/C.S.Navobi.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: