Formația We Singing Colors a lansat videoclipul melodiei All the people.

Formația We Singing Colors a lansat videoclipul melodiei All the people. Piesa face parte de pe cel de-al doilea album al formației intitulat Lone Learner. Videoclipul este filmat de Rareș Dima și regizat de Eugen Dediu, în timpul pandemiei. Montajul îi aparține lui Sabin Filip.

Piesa a fost produsă în studioul celor de la Underdog. Mix & Master: Victor Mihăilescu. Muzică & Versuri: Andrei Hațegan & Roxana Niculae. Violoncel: Corina Ciuplea -Țurcan

Andrei Hațegan a declarat despre clip următoarele: A fost filmat în doua zile în București, după o discuție începută cu Eugen Dediu, la Londohome, după un concert din vară. Mi-a plăcut felul în care se uită la detalii și cum compune imaginea, iar să fim alături de Rareș Dima la cameră pe ”platoul” București a fost chiar o plăcere. Știu că eram la ultimele cadre și am avut o mică revelație pe un pod, cum că mi-ar plăcea să petrec mai mult timp în natură și în aer liber. Era o plăcere să vezi camioanele cum se duc, să tragi aer în piept (ăla care e) și să simți că e viață în aparat în tot staticul ăsta de situație în care ne aflăm.

Iar despre mesajul melodiei, a spus că: E mai degrabă o mantră a iertării cu riscul de a părea pretențios și chiar e. Când ai un moment revelator/budist și-ți dai seama că în interiorul tău ai vrea să le fie bine tuturor: oameni, animale, plante, până chiar și la dușmani. E și ca o declarație de rupere de societate, un fel de Into the wild, dar din Carpați.

Roxana Niculae spune despre piesă că All the people e cântecul care ne-a ținut de cald în anul ce a trecut. E un amestec de durere cu acceptare, o notă optimistă într-o mare de tristețe. Acordurile de violoncel ale Corinei Ciuplea – Țurcan intră direct în suflet. Videoclipul parcă s-a făcut singur, sau cel puțin asta e impresia pe care mi-au lăsat-o băieții. Totul a decurs liniștit, calm, cu râsete. Bine, frigul putea să nu vină neapărat la filmare, dar a mers și el până la urmă. A fost o plăcere să ne plimbam prin Delta Văcărești, dar și zonele industriale ale Bucureștiului. Și să vedem la final, ce poveste frumoasă au creat Eugen, Rareș și Sabin pentru o melodie delicată, așa cum e All the people.

Eugen Dediu, regizorul clipului a declarat: Când am ascultat-o prima oară, melodia All the people m-a dus cu gândul la alienare, la înstrăinare și separare. Pentru multă vreme, m-am gândit cum să abordez practic aceste simțiri pentru a le reda într-un videoclip cu o stilistică de cinema, și pentru a păstra totodată ideile și temele principale prezente în cântec.  Cred că prin rezultatul final, făcut cu minim de resurse într-o perioadă foarte complicată pentru noi toți, veți găsi o armonie reușită între ce se vede și ce se aude. Și mai sper ca, într-o cât de mică măsură, ceva, orice din ce am investit noi să vă rămână multă vreme după vizionarea videoclipului.

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul Good Days, Bad Days care se aude de la primul album din 2014 – Made of wool, made of Heavy Metal.
Au fost multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova.

Set-up-ul minimalist i-a ajutat să ajungă în unele locuri neașteptate, dar fiecare locație are magia ei: un concert în tren – pe cea mai veche cale ferată din România, un live session în pădure, în Delta Văcărești sau într-un taxi, dar și un live online București/Melbourne, direct din dormitor în fața câtorva mii de oameni.

De-a lungul timpului, trupa a colaborat atât pe scenă, cât și în studio cu muzicienii Vlad Ionescu, Narcis Axinte, Andi Dupont, Andrei Fântână, Victor Mihăilescu, Adi Seven, Corina Ciuplea-Țurcan, Paul Ballo, Cosmin Dumbravă, Cosmin Postolache.

Cel de-al doilea album al lor, Lone Learner (https://goo.gl/BCYwcp), a fost lansat în 2018, single-urile Hunger, Bridal Hands, Destiny, Out of the city și Get up slowly având parte și de videoclipuri.

INFO

Website: wesingingcolors.com

Facebook: www.facebook.com/wesingingcolors/

Youtube: www.youtube.com/user/wesingingcolors

Spotify: spoti.fi/3bOurFN

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: