Ford Driving Skills for Life ajunge la Iasi in acest weekend

ford-driving-skills

Ford Romania demareaza la Iasi in acest weekend, programul gratuit de conducere preventiva Ford Driving Skills for Life. Ford Driving Skills for Life a fost lansat anul trecut in Craiova si Bucuresti, iar pe parcursul celor 5 zile de eveniment au fost instruiti peste 1000 de tineri soferi din cele doua orase.

Programul Ford Driving Skills for Life este implementat in Romania prin intermediul echipei Napoca Rally Academy, condusa de binecunoscutii piloti de raliu Bogdan Marisca si Marco Tempestini.

Ford Driving Skills for Life ii ajuta pe soferi sa conduca într-un mediu sigur şi în condiţii variate, astfel încât să constientizeze ce se poate întâmpla atunci cand la volan, lucrurile par a scapa de sub control.  Programul ia in calcul patru zone cheie cum ar fi recunoaşterea pericolelor la volan, manevrarea vehiculului, gestionarea vitezei si a spatiului, acestea fiind de altfel situatiile care determina peste 60% din accidentele rutiereFord Romania.

In Europa, Ford a lansat acest program de conducere preventiva in 2013 si pana in prezent au participat peste 6000 de soferi. Pentru 2015, Ford a anuntat o investitie de  peste 2,6 milioane de euro, pentru a instrui alti 5000 de soferi.

Napoca Rally Academy saluta initiativa Ford de a continua sa promoveze acest program in Romania, iar pentru noi este o bucurie sa ajungem la Iasi in acest weekend. Soferii romani de pretutindeni au nevoie de un astfel de program si incercam prin Ford Driving Skills for Life sa-i responsabilizam cat putem de mult si sa reducem, asadar, rata accidentelor rutiere din tara noastra”, a mentionat Bogdan Marisca, instructorul sef al Ford DSFL.

Evenimentul va avea loc in acest acest weekend (22-24 mai) in parcarea Era Shopping Park din Iasi, de la ora 9:00 iar toti cei interesati se pot inscrie pe drivingskillsforlife.ro.

Pentru a promova acest program si a trage un semnal de alarma cu privire la pericolele la care soferii se expun atunci cand scriu mesaje in timp ce conduc, ATI Motors Holding, dealerul Ford din Iasi, a organizat o actiune inedita in centrul orasului.

Echipa ATI Motors Holding a impartit azi soferilor ieseni peste 500 de stickere pe care le-au lipit pe geamul masinii, pentru a sustine programul Ford Driving Skills for Life si pentru a-si aminti la ce pericole se expun si ii expun pe altii, in timp ce scriu mesaje sau email-uri la volan”, a spus Marius Manolache, Director General Ford Iasi – ATI Motors Holding.

Pe langa Romania, Franta, Belgia, Italia, Marea Britanie, Germania si Rusia, programul se extinde anul acesta si in Danemarca, Olanda si Turcia.

INFO

www.drivingskillsforlife.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: