Forbes Growth Summit

Forbes_SEE-Growth_Promovare

Forbes România, împreună cu Fast Track Europe, organizează în premieră în România Growth Summit, pe 9 iunie 2015, începând de la ora 8:00 a.m., la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Vino să fii inspirat de top manageri la nivel global, să afli cele mai noi descoperiri ale metodologiei Rockefeller Habits de scalare a afacerilor, să primești sfaturi aplicabile și practice, să înveți tehnici care îți vor maximiza productivitatea și, nu în ultimul rând, să faci networking cu liderii de business din Europa de Sud și Est.

INVITATI

Verne Harnish–The “Growth Guy”, Bestselling Author

Verne Harnish este este fondatorul faimoasei Entrepreneur’s Organization (EO) și a condus timp de 15 ani programul pentru CEOs al EO, “Birthing of Giants, și programul pentru executivi al WEO, “Advanced Business”, ambele organizate la MIT. Fondator și CEO al Gazelles, o companie globală de educație și coaching pentru executivi cu peste 140 de parteneri de coaching pe 6 continente, Verne și-a petrecut ultimii 32 de ani educând echipe antreprenoriale.

Autorul rubricii “Growth Guy” este totodată autor în cadrul revistei Fortune și al cărții “Mastering of the Rockefeller Habits”, susținută și promovată de peste 100 de CEO ai unor companii mid-size și tradusă în 9 limbi. Împreună cu editorii revistei Fortune, Verne a scris și “The Greatest Business Decisions of All Time”, carte pentru care Jim Collins a scris prefața, iar cea mai recentă carte a lui Verne este “Scaling Up”, publicată în toamna anului 2014. Verne este de asemenea la conducerea Growth Summit-urilor anuale organizate în America de Nord, Europa și America Latină.

Steve Martin – Bestselling Author, Speaker

Steve Martin este Directorul organizației britanice Influence at Work. El este co-autorul bestsellerului internațional “Yes! 50 secrets from the science of persuasion”, care a vândut până în prezent un sfert de milion de copii și a fost tradus în 26 de limbi. În 2008, cartea sa a fost nominalizată pentru premiul anual pentru scrieri științifice acordat de Royal Society. Steve vorbește și ține workshop-uri despre știința influenței și a persuasiunii și despre aplicabilitatea acesteia într-o gamă variată de organizații de afaceri, guvernamentale și non-profit din jurul lumii.

Ari Meisel – Achievement Architect, Author, Speaker

În 2006, Ari Meisel a fost diagnosticat cu boala lui Crohn, o boală incurabilă care se manifestă prin inflamarea sistemului digestiv. Ari trebuia să ia o doză zilnică de medicamente și să meargă regulat la spital. Printr-o combinație de yoga, nutriție, suplimente naturale și exerciții fizice regulate, a putut să lupte împotriva simptomelor, până când a fost vindecat complet de boala “incurabilă”. Ari a vorbit de atunci la seminare și la TED Talks regionale despre lupta lui împotriva unui oponent aparent invincibil.

Christo Popov – CEO, Serial entrepreneur, Investor

Christo Popov este un CEO, antreprenor și investitor experimentat, cu peste 20 de ani de experiență în poziții de top în diferite industrii și culturi la nivel global. În prezent, el este fondator și CEO al Fast Track Europe, companie internațională de consultanță și coaching, care le oferă managerilor C-level cea mai bună expertiză de management la nivel global, ajutându-i să se dezvolte. După 10 ani petrecuți într-o poziție de corporate executive, Christo și-a dat seama că a conduce propria afacere este visul său. În ultimii 10 ani, el a fondat 15 companii diferite în Europa de Est.

Alan Miltz – Banking and Finance Specialist

Alan Miltz are peste 20 de ani de experiență de management într-o gamă variată de industrii, inclusiv servicii financiare și industrie. El a dezvoltat tehnici de analiză financiară care au devenit un standard internațional pentru afaceri, CPA și bănci, fiind folosite în 22 de țări de peste 20.000 de clienți și bănci. Alan este un speaker cunoscut al Entrepreneurs Organization, având prezentări la universitățile EO din Tokyo, Berlin și Barcelona.

PROGRAM

  • 08.00 – 09.00 Înregistrare
  • 09.00 – 09.30 Deschiderea evenimentului
  • 09.30 – 11.30 “Influența la muncă” – Steve Martin
  • 11.30 – 12.00 Coffee break
  • 12.00 – 13.30 “Fă mai puțin, trăiește mai mult” – Ari Meisel
  • 13.30 – 14.30 Networking lunch
  • 14.30 – 16.00 “Cum să-ți domini industria” – Verne Harnish
  • 16.00 – 16.30 Coffee break
  • 16.30 – 17.15 7 “Mituri depsre antreprenoriatul din Europa de Sud-Est” – Christo Popov
  • 17.15 – 18.00 “Încasările sunt vanitate, profitul este sănătate, cash-ul este rege” – Alan Mitz

BILETE

Înregistrează-te acum! Bilet standard: Early bird: 289 de euro, Standard 399 de euro. Echipă de 3 persoane: Early bird: 799 de euro, Standard: 899 de euro. Echipă de 5 persoane: Early bird: 1199 de euro, Standard: 1299 de euro.

Prețurile early bird sunt valabile până pe 1 mai. Fiecare membru adițional costă 228 de euro. Pentru înscrieri și informații suplimentare: evenimente@forbes.ro | Oana Vasilescu 0722.587.556

INFO

Forbes Romania

Web: www.forbes.ro

FB: www.facebook.com/forbesromania

Twitter: twitter.com/ForbesRo

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: