Folkustic 4 – niste oameni si muzica lor

Folkustic este un spectacol cu oameni pentru oameni. Ca si eveniment este un prilej de frumoasa intalnire intre prestatorii de muzica folk (mai mult sau mai putin cunoscuti) si consumatorii acestui gen.

Folkustic este locul in care unui cantec ii poate creste aripi. Vorbim aici in special de compozitie, de creatie personala si nu neaparat de interpretarea unui cover. Folkul, asa cum arata el astazi, a imprumutat elemente din jazz, blues, country sau pop. Dar un cantec bun este un cantec bun si atat. Iar rostul unui cantec este sa ajunga firesc si cat mai aproape de sufletul omului.

Dinu Olarasu, Paul Arva, Lucian Darie, Alexandra Andrei si Adi Bezna va asteapta cu drag, vineri, 23 aprilie 2010, ora 21.00, in sala Gaudeamus.

Pret bilet: 10 lei

Pe blogul folkustic: http://folkustic.blogspot.com se pot citi CV-urile artistice ale unor oameni care foarte rar sunt difuzati pe radio sau apar la TV. Sunt oameni care s-au format si au castigat experienta in festivaluri de gen, alaturi de marile nume ale folkului romanesc. Ei (si nu numai ei) fac parte din familia folkustic.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: