Folii pentru geamuri, o solutie pentru a tine caldura afara

Caldura din locuinta e o problema destul de importanta vara, iar razele soarelui care patrund in timpul zilei prin ferestre cresc si mentin temperaturile ridicate din interioare. Cum pastram o lumina blanda, filtrata, tinand insa la distanta razele nocive sau fierbinti ale soarelui?

Folii reflectorizante geamuri

Foliile pentru geamuri - arata bine si sint eficiente

Raspunsul cel mai potrivit il ofera foliile decorative reflectorizante. Acestea reprezinta genul de produs accesibil si estetic, care creeaza o suprafata cu o doza de transparenta destul de mare pentru a lasa lumina sa patrunda. Totusi, alte raze sunt filtrate sau reflectate spre exterior.

O serie de avantaje sunt date de aderenta lor rapida, de montarea usoara si la indemana oricui (unele sunt autocolante, altele se pot lipi usor prin simpla umezire cu apa), dar si de multitudinea de modele in care se gasesc. Indiferent de interior sau de exterior, cu siguranta puteti gasi combinatia de nuante sau imprimeuri compatibile cu decorul. Daca nu le folositi doar ca solutie pentru a reduce lumina si caldura din interior, posibilitatile de a va crea un design original cu ajutorul foliilor de acest gen sunt insa chiar mai multe. Puneti-va imaginatia la incercare si creati decoruri inedite si pentru alte suprafete de sticla: puteti decupa si monta bucati de folie pe cele mai diverse ochiuri de geam, pe pereti despartitori din sticla, pe obiecte ornamentale, sau puteti monta fragmente doar pe o anumita portiune a geamului. La fel de bine puteti gasi si modele gata create sau puteti comanda imaginile dorite, in cazul in care chiar va doriti o personalizare aparte.

Lipirea unei folii pe geam ii confera sticlei o rezistenta suplimentara la spargere, mentinandu-i forma compacta. Durabilitatea unei astfel de element decorativ poate ajunge si la 5-8 ani, dar dezlipirea sa, in caz ca va doriti modificari de design, nu este dificila. Alt avantaj al foliilor decorative pentru sticla este ca pot imita vitraliile si pot fi folosite de asemenea si la usile interioare, paravane cu ochiuri de sticla, fara sa fie nevoie sa investiti in inlocuirea geamului.

Sursa: spatiulconstruit.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: