Focus Festival, 23-25 august

Sfârsitul lunii august aduce Sibiului un nou festival. Genurile alternativ, indie, electro si în general tot ce înseamnă muzică necomercială, vor fi reprezentate într-un eveniment dedicat. În perioada 23 – 25 august, în Piata Mică si Piata Huet va avea loc prima editie a Focus Festival, un eveniment care lipsea Sibiului si care aduce ceva fresh pe Agenda Culturală a orasului. Trupele confirmate până în acest moment: Moonlight Breakfast, Grimus, Travka, R.O.A, Toulouse Lautrec, The Amsterdams, We Singing Colors, The Noise, I’m the Trip.

Focus Festival este înainte de toate un festival dedicat muzicii bune. De aceea nu va pune accent doar pe concertele de pe scena principală din Piata Mică. Asa cum îi spune si numele, se „focusează” pe toate activitătile conexe evenimentului, pe continut, pe detalii si pe esenta acestui festival. Focus Festival oferă altceva, la toate nivelurile: concerte live, DJ sets, concerte acustice, expozitii de fotografie si proiectii de film dedicate, organizate într-un cadru perfect, centrul istoric al Sibiului.

Concept unic:  acoustic sets în Piata Huet, plugged in Piata Mică

Conceptul evenimentului permite trupelor invitate să prezinte publicului două variante de interpretare, una în variantă acustică si una în regim de concert normal, plugged in.Trupele care vor urca seara pe scena principală din Piata Mică vor sustine în timpul zilei un concert acustic pe scena din Piata Huet.
Ultima zi a evenimentului va fi dedicată promovării trupelor locale. Este o traditie pe care organizatorii o vor mentine an de an.

Pe lângă cele aproape 10 ore de muzică live, festivalul va oferi participantilor zone de entertainment, zonă de food court si de relaxare, toate conturate în jurul curentului alternativ, indie si electro. Piata Mică va găzdui main-stage-ul, spatiul va fi delimitat cu garduri iar accesul se va face pe baza de bilet iar Piata Huet va fi zona de relaxare, unde te poti retrage la o terasă, poti asista la sesiuni acustice, poti vedea un film sau savura un pahar de vin, la umbră, departe de tumultul cotidian. Sperăm să fie o formulă câstigătoare pentru toată lumea: trupe si public” a declarat Sebastian Marcovici, reprezentantul Asociatiei Focus Sibiu, organizatorul evenimentului.

PROGRAM

BILETE

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim sau la intrare în spatiul de eveniment din Piata Mică. Pret bilet: 20 lei/zi, 30 lei/abonament. Duminică intrarea este liberă.

Focus Festival este un eveniment organizat de Asociatia Focus Sibiu si cofinantat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria si Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

INFO

www.facebook.com/FocusFestivalSibiu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: