Focsani Blues Festival .02

Organizatorii spera ca v-ati bucurat de cele 3 zile de blues din 2016 cu soare, artisti carismatici, muzica buna si oameni deosebiti. Aventura continua cu editia .02, tot in Piata Unirii din Focsani, intre 8 si 10 septembrie 2017.

Mai multa lume in Piata, mai multi artisti, mai multa muzica , mai mult blues. De la o mica idee, cu o mana de oameni dedicati si pasionati, Focsani Blues Festival devine, pas cu pas, cel mai important festival de blues din Romania. Anul acesta sunt asteptati peste 12,000 de vizitatori  in cele 3 zile de festival.

Un line-up de exceptie, cu majoritatea artistilor originari din SUA si cu o tenta ‘nordica’ avand in vedere ca vor fi pe scena trupe si solisti din Finlanda, Norvegia si Danemarca.In total, 14 band-uri vor fi prezente la Editia.02 din 8 – 10 septembrie 2017. Artisti din Canada, Marea Britanie, Irlanda, Brazilia, Germania, Italia si Romania vor performa in fata iubitorilor de blues.

La FBF – Focsani Blues Festival, accesul este liber la toate evenimente le din Piata Unirii. cat si la workshopuri si alte evenimente conexe festivalului si vor ramane asa pentru viitoarele editii.Focsani Blues Festival este un eveniment dedicat atat tinerilor cat si celor in varsta, deopotriva iubitorilor de muzica si de o atmosfera deosebita.
Sunteti cu totii asteptati, cu familia, cu prietenii, cu fosti colegi de scoala, sa scriem impreuna o noua fila frumoasa de poveste din aventur inceputa in 2016.

Si voi puteti fi martorii unei noi file de poveste, anul acesta, in Septembrie. Sunati-va prietenii si hai sa ne vedem cu totii in Piata Unirii din Focsani!

Totul este posibil datoria Asociatiei Culturale ESTICA, cu sprijinul autoritatilor locale, a Primariei Municipiului Focsani, a Consiliului Judetean Vrancea, a zecilor de voluntari inimosi si harnici si cu suportul financiar al companiilor locale, cat si a partenerilor, companii nationale si internationale.

INFO

Focsani Blues Festival

focsanibluesfestival.ro

www.facebook.com/FocsaniBluesFestival

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: