Flying Knee, invitat special la aniversarea de 7 ani Underground Pub

Flying Knee reprezinta atat un proiect,cat si o miscare muzicala independenta ce imbratiseaza energia si pulsul genului si culturii Drum&Bass.

Acest proiect a fost conceput de Argatu’(omul din spatele mastii traditionale de la familia Culese din Cartier unde in continuare isi tine activitatea).Alaturi de acesta se afla si Mos Martin(in prezent facand parte din aceeasi familie ca si Argatu’).

Impreuna au decis sa construiasca,pe baza energiei descoperite in concertele lor,un domeniu cu un sound electronic si pulsatil ,reprezentand Romania in aceasta categorie muzicala sub acest nume.Sloganul “WE JUMP.WE FALL.WE RISE.WE FLY” sustine motivatia in absolut orice domeniu,fiind unul universal oriunde si oricand.Ulterior au intampinat in calatoria lor si alti artisti care s-au alaturat echipei Flying Knee,acestia fiind Megga Dillah (MC) si Cristi “Bandy”Bandrabur(baterist).

Povestea lor a inceput prin lansarea materialul “DEBUTE EP” in 2017.Cu atentie focusata si vibratie concentrata,Flying Knee isi continua mai departe activitatea prin proiecte oficiale si evenimente/festivaluri ce urmeaza sa fie anuntate.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: