Fly Project nu vor sa paraseasca Romania

Desi strang milioane de vizualizari imediat cum lanseaza un single si concerteaza in toate colturile lumii, baietii de la Fly Project declara ca nu ar parasi Romania pentru niciun alt loc din lume.

Fly Project promoveaza Romania peste tot unde ajung, oamenii ii primesc entuziasmati si canta cu ei pana la epuizare.
Tudor si Dan stiu aeroporturile ca pe propria sufragerie, insa ajung mai des acolo decat acasa. “Suntem mereu pe drum, dar cand am inceput Fly Project nu puteam decat sa visam la asta. Fiecare tara, fiecare public este altfel, insa ne primesc toti cu aceeasi caldura iar pentru noi asta e tot ce conteaza“, spune Tudor.

In ultimele doua saptamani, Fly Project a stat mai putin de 48 de ore in tara, pentru ca a avut mai multe concerte in Rusia, unde baietii se simt deja ca acasa.  “Suntem intrebati mereu cum este Kremlinul, cum arata sau alte detalii picante despre vizitele noastre acolo, insa noi nu mergem sa vedem palatul ci sa cantam. Kremlinul l-am vazut doar de pe scena sau din backstage, insa este onorant pentru noi sa cantam acolo” declara Tudor.

Pe langa concertele internationale si promovarea single-ului Toca Toca, Tudor si Dan lanseaza un pachet de remix-uri oficiale realizat de echipa Fly Records si making-of-ul clipului Toca Toca, single care a strans peste 5 milioane de vizualizari doar pe canalul de YouTube oficial.

INFO

www.facebook.com/FLYPROJECTOFFICIAL

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: