Fly Project – Back In My Life

Fly Project - Back In My Life (videoclip nou)Fly Project au lansat in final videoclipul pentru piesa Back in My Life. Clipul aer un aer retro-glam si urmareste o poveste de dragoste la a carei desfasurare Dan si Tudor sunt martori. E un clip cu happy end si am adauga noi si unul cel putin fierbinte.

Cei doi membri Fly Project, Dan si Tudor, au declarat ca Back in My Life este cea mai buna piesa a lor. Mai mult, odata cu acest track ei isi continua seria de piese mai slow si mai putin dance, inceputa cu Musica. Filmarile au avut loc la inceputul lunii octombrie langa Bucuresti si au durat doua zile, au inclus cadre trase la o herghelie, intr-un restaurant de lux si la aerodromul Clinceni.

Sursa: www.urban.ro

FLY PROJECT

Fly Project este o formație românească. A debutat pe piața muzicală în 2005 cu piesa Raisa, unul din hit-urile acelui an, și cu albumul „Fly Project”. A fost infiintata in anul 2005 si are doi componenti: Tudor Ionescu si Dan Denes.

INFO

www.facebook.com/FLYPROJECTOFFICIAL

VIDEO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: