Fluturi pe asfalt si Nava Mama LIVE @Underground Pub

fluturi-pe-asfalt

Vineri, 18 noiembrie 2016, de la ora 23:55 sunteti invitati sa-i ascultati si sa va bucurati de muzica lor pe cei de la Fluturi pe Asfalt si Nava Mama in Underground Pub.

FLUTURI PE ASFALT s-au format în anul 2009 în Cluj Napoca. După o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010. De atunci și până acum au cântat alături de formații românești deja consacrate, precum Luna Amară sau Alternative Quartet, dar și nume de pe scena internațională, Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula. În anul 2012 a fost lansat în Cluj Napoca și primul album Fluturi Pe asfalt – Reconstituire. De atunci și până acum, Reconstituire fascinează și își crează un statut de cult în rândul ascultătorilor și fanilor formației. În 2015 a început producția celui de-al doilea album Fluturi pe Asfalt, plănuit pentru lansare în viitorul nu prea îndepărtat.

Într-o industrie muzicală necomercială în plină dezvoltare, Fluturi pe Asfalt își ocupă locul în categoria „de viitor”, „de ținut minte”, „de ascultat, susținut și dat mai departe”. Cu un stil spațial post-rock/post-metal, muzica lor încearcă prin fiecare piesă să ajungă la originile primului gând al omului. Dar în ciuda stilului eonic, încă își păstrează definiția umană și reușesc de fiecare dată să ne scoată afară din noi și sa ne aducă, în același timp, mai aproape unul de celalalt. Dacă muzica înseamă arta de a manipula timpul, atunci poți să îți pierzi ore întregi fără regrete, ascultând muzica celor de la Fluturi pe Asfalt. Pentru necomerciali, eclectici și excentrici, Fluturi pe Asfalt poate deveni un vârf de piramidă, cu o baza consolidată de susținere, suport și consum.

NAVA MAMĂ – un proiect muzical cu rădăcinile in Cluj înfiinţat de către membrii a 3 importante grupuri clujene: Eugen Males (Fluturi pe Asfalt), Alexandru Prigoană (Alternativ Quartet), Răzvan Tomi (QuantumDrive), alături de Iulian Matei. www.facebook.com/Navamama

Sunt patru, au versuri in română, nu vorbesc prea mult și cântă un stil ce se încadrează undeva între … dar dacă ar fi atât de simplu. Ar fi foarte ușor să definești NAVA MAMĂ ca fiind post-rock, un stil deseori aruncat nedrept spre formațiile românești de prima oară când auzi o firimitură de ecou în sunetul lor. Și deja te relaxezi și te pregătești pentru opere de +10 minute, construcții elaborate in două acorduri, ce iți fac mintea sa zboare undeva în spațiu aproape de lună și să te uiți cu ochiul tău cinic asupra noastră și să strigi „Da mici mai suntem !! ” … dar nu.

Cred că aici este și secretul. Un stil în care nu poți defini tot doar ca să îl faci mai ușor de înțeles și vândut. O formație care nu vrea să fie agresivă și nu este interesată să exploreze, cu o lumânare în mană, casa goală și întunecată a industriei muzicale românești. Nu s-au îmbătat cu aplauze și nici nu sunt indiferenți la o vorbă buna și o reacție de apreciere față de muzica lor. Muzica NAVA MAMĂ este despre oameni, viață și povestiri, despre cum să descoperi un om fără să îi pui vreo intrebare. [SI]

INTRARE

Pret bilet: 20 lei. Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-21.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: