Fluturi pe asfalt @RocknRolla

fluturi-rocknrolla

Sunteti invitati sambata, 31 octombrie 2015, de la ora 22:00 la un concert al trupei Fluturi pe asfalt, trupa post-rock/post-metal din Cluj Napoca.

FLUTURI PE ASFALT s-au format în anul 2009 în Cluj Napoca. După o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010. De atunci și până acum au cântat alături de formații românești deja consacrate, precum Luna Amară sau Alternative Quartet, dar și nume de pe scena internațională, Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula. În anul 2012 a fost lansat în Cluj Napoca și primul album Fluturi Pe asfalt – Reconstituire. De atunci și până acum, Reconstituire fascinează și își crează un statut de cult în rândul ascultătorilor și fanilor formației. În 2015 a început producția celui de-al doilea album Fluturi pe Asfalt, plănuit pentru lansare în viitorul nu prea îndepărtat.

“După lansarea albumului de debut RECONSTITUIRE (2012), Fluturi pe Asfalt lasă impresia ca și-au creat un scop în a deveni cel mai bine păstrat secret al culturii muzicale underground.
Într-o industrie muzicală necomercială în plină dezvoltare, Fluturi pe Asfalt își ocupă locul în categoria „de viitor”, „de ținut minte”, „de ascultat, susținut și dat mai departe”. Cu un stil spațial post-rock/post-metal, muzica lor încearcă prin fiecare piesă să ajungă la originile primului gând al omului. Dar în ciuda stilului eonic, încă își păstrează definiția umană și reușesc de fiecare dată să ne scoată afară din noi și sa ne aducă, în același timp, mai aproape unul de celalalt. Dacă muzica înseamă arta de a manipula timpul, atunci poți să îți pierzi ore întregi fără regrete, ascultând muzica celor de la Fluturi pe Asfalt. Pentru necomerciali, eclectici și excentrici, Fluturi pe Asfalt poate deveni un vârf de piramidă, cu o baza consolidată de susținere, suport și consum.”

Componenta: Eugen – Voce/chitară | Andrei Gheo – Chitară | Andrei – Bas | Alex – tobe

BILETE

Artist support – 10 lei. Rezervări 0756 213 284.

INFO

Rocknrolla
Str. Grigore Ghica Voda 14 (vis a vis de Universitatea Petre Andrei)
Telefon: 0744 761 755
www.facebook.com/pages/Rocknrolla-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: