Florin Piersic inaugureaza sala ”Radu Beligan” a Ateneului din Iasi

inaugurare-piersic-ateneu

Ateneul din Iaşi va deschide stagiunea 2016-2017 cu mari surprize pentru public. Pe 8 octombrie, de la ora 18.30 ieşenii sunt invitaţi la inaugurarea Sălii Mari de Spectacole ce a fost în renovare pe durata verii.

După prezentarea Sălii – ce va purta numele maestrului Radu Beligan – eveniment ce se va bucura de prezența onorifică a actriței Lamia Beligan, publicul va putea participa la un spectacol de zile mari.

Cel mai îndrăgit actor român al tuturor timpurilor, Florin Piersic – invitat de onoare – va susține în Sala Mare un show extraordinar: “Florin Piersic…Pur şi simplu!

BILETE

UPDATE: Datorită numărului mare de solicitări din partea publicului pentru spectacolul de inaugurare a Salii Mari, Ateneul din Iași pune la dispoziția doritorilor 100 de locuri pe scaune, pe esplanada amenajată în fața cladirii. Tunurile de căldură, ceaiurile aromate și vinul fiert vor asigura cele mai bune condiții de vizionare pe cele doua ecrane gigant montate în fața instituției! Evenimentul se va încheia cu un superb foc de artificii, lansat de pe acoperișul Ateneului din Iași. Participarea este gratuită.

Biletele costă 50 de lei şi pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului în intervalul orar 10-16.30. Sunteti aşteptati să descoperim împreună somptuoasa sală a Ateneului din Iaşi, sâmbătă, 8 octombrie 2016, de la ora 18.30.

INFO

ATENEUL DIN IASI

Str. ION CREANGĂ nr. 14, IAŞI

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mailoffice@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: