Flori si fluturi – atelier de creatie

In miez de vara, FloriPresate.ro si Centrul urban de initiative bune CUIB te invita la atelierul de creatie “Flori si fluturi”, in care ne vom bucura de frumusetea naturii, imbinand in premiera doua tehnici artistice inedite: arta florilor presate si tehnica decoupage (tehnica servetelului).

Mai exact, in cadrul atelierului vei invata creezi un semn de carte cu flori presate si sa decorezi o lumanare cu fragmente de servetel si plante naturale presate, obtinand doua obiecte decorative si practice in acelasi timp, care iti vor inveseli spatiul sau pe care le poti darui cuiva drag.

Pe parcursul atelierului vei putea savura din preparatele delicioase pregatite cu drag de gazde.

Toate instrumentele si materialele necesare vor fi asigurate. Durata atelierului: 3 ore

PROGRAM

  • 12:00 – 12:30 – Despre noi si despre voi
  • 12:30 – 13:30 – Despre arta florilor presate si realizarea semnului de carte
  • 13:30 – 14:00 – Networking si pauza de gustare
  • 14:00 – 15:00 – Despre tehnica decoupage si realizarea lumanarii decorative

Indrumatorii atelierului: Adela Talpes – artist si instructor arta florilor presate, consilier dezvoltare personala prin arta si autoarea site-urilor www.oshibana.ro, www.floripresate.ro si www.pressedflowers.ro; Cristina Copil – artizan de frumos in tehnica decoupage, quilling si pictura pe sticla

REZERVARE

Costul atelierului este 80 lei, care include include gustări și băuturi. Numarul de locuri este limitat la 12. Atelierul se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta peste 7 ani interesate de lucru manual, nu necesita inclinatii artistice, talent sau abilitati deosebite. Pentru a-ti rezerva locul, trimite un email pe adresa adelatalpes@floripresate.ro sau telefoneaza la nr. 0745 698 041 /0721 845 599 (Adela).

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Webwww.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: