”Flori de toamna” 2016 – expozitie de flori, fructe si seminte

flori-de-toamna-2016

Expozitia de flori, fructe si seminte “Flori de toamna 2016″ va fi deschisa in perioada 29 octombrie – 27 noiembrie 2016 la Gradina Botanica ”Anastasie Fatu” din Iasi.

Expoziţia „Flori de toamnă“ de la Grădina Botanică din Iaşi se prelungeşte cu o săptămână. Astfel, deşi aceasta trebuia să se încheie duminica trecută, 20 noiembrie, florile şi aranjamentele pregătite pentru această expoziţie vor mai putea fi vizitate până pe data de 27 noiembrie.

Chiar dacă vremea nu a ţinut cu cei care au dorit să viziteze florile expuse în cadrul expoziţiei „Flori de toamnă“, numărul celor care au trecut de poarta Grădinii Botanice a depăşit 37.000 de vizitatori, în afară de studenţii care au intrat pe baza legitimaţiei de student şi de persoanele care au gratuitate pentru a vizita Grădina Botanică, număr mai mare faţă de anii trecuţi.

În această perioadă, serele cu plante exotice nu pot fi vizitate din cauză că se realizează lucrări de întreţinere şi amenajare sezonieră, plantele urmând să fie pregătite pentru anotimpul rece.

Evenimentul este dedicat aniversării a 200 de ani de la naşterea profesorului Anastasie Fătu şi împlinirii a 160 de ani de la fondarea primei grădini botanice din Principatele Române.

Deschiderea oficiala a expozitiei a avut  loc sambata, 29 octombrie 2016, ora 11:00.

Program de vizitare: 9:00 – 18:00.  Luni si miercuri serele sunt inchise. Bilet de intrare: 5,00 lei/persoana, pentru grupuri 3,00 lei/persoana. Abonament lunar: 50,00 lei

INFO

Gradina Botanica ”Anastasie Fatu”

Str. Dumbrava Rosie nr. 7-9, Iasi

Tel.: 0232 201373

Email: gbot.is@uaic.ro

Web: botanica.uaic.ro

FB: www.facebook.com/gradina.botanica.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: