Flori de portocal, un nou centru recreational pentru copii

Începând de sâmbătă, 1 februarie 2014, în zona KidsLand din Iulius Mall Iasi, prichindeii vor avea o nouă destinatie de distractie. Flori de Portocal este un centru educational recreativ pentru cei mici, deschis zilnic, care va oferi un cadru vesel pentru activitătile extrascolare ale strengarilor.

Inaugurarea centrului va începe la ora 17.00 si va aduce nenumărate motive de bucurie pentru copii. Acestia vor fi spectatorii piesei de teatru „O inimă de broscută”, oferită de Editura Adenium, vor fi răsfătati cu prăjituri delicioase de la Pasticceria Montecatini si vor fi premiati cu jocuri dăruite de Lex Hobby Store. Ateliere demonstrative, baloane colorate, tombolă cu premii, jocuri amuzante si muzică antrenantă vor fi ingredientele unei seri de poveste, la Iulius Mall Iasi.

Flori de Portocal este cea mai plăcută modalitate de petrecere a timpului liber pentru copii, prin atelierele, cursurile si spectacolele inedite desfăsurate. Pe lângă distractia alături de prieteni, cei mici îsi vor dezvolta abilitătile, vor da frâu liber creativitătii, vor învăta lucruri noi despre lumea înconjurătoare si vor avea mai multă încredere în propriile talente.

În cadrul noului centru Flori de Portocal, năzdrăvanii vor participa la ateliere de educatie muzicală, modelaj, experimente, magie, gătit si vor putea lua lectii de dans multicultural, aerobic, teatru, chitară, capoeira, design vestimentar si multe altele. Unul dintre cele mai atractive programe va fi „Play and Learn”, unde copiii vor îmbina joaca cu activităti educative, care să le îmbunătătească capacitătile de comunicare, socializare, lucru în echipă si coordonarea miscărilor.

Centrul educational recreativ Flori de Portocal a fost realizat cu sprijinul partenerilor: DinoLand, Magic Kids, Lex Hobby Store, Altex, Cărturesti si Rosini.

INFO

www.iuliusmall.com/iasi

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: