Flight Club, in The Office Lounge

 

* vineri, 18 noiembrie, ora 23.00 * The Office Lounge

Companiile aeriene Red Bull si The Office Lounge va ureaza bun venit la bordul aeronavei Flight Club.

Veti fi intampinati de adevarate insotitoare de bord, iar bauturile va vor fi servite de catre piloti specializati in… Vodka Red Bull sau Whiskey Red Bull.

Starting: Narcotic Sound & Christian D.

The Office Lounge va fi transformat intr-un aeroport in adevaratul sens al cuvantului – nu vor lipsi terminalele, biroul de check in, zona de first class, precum si elemente vizuale si audio legate de zbor, iar barmanii se vor transforma in piloti, de aceasta data avand datoria de a fi la dispozitia voastra pentru a va prepara cele mai bune long drink-uri.

Imediat ce veti urca la bordul aeronavei Flight Club, veti incepe un zbor virtual catre cele 3 capitale muzicale ale lumii: New York, Rio de Janeiro, si Ibiza (lucru care va fi diferentiat de DJ prin muzica aleasa pe aceste intervale).

Asadar, daca doriti sa faceti inconjurul lumii intr-o singura noapte, va asteptam vineri, 18 noiembrie, incepand cu ora 23.00, in The Office Lounge.

Biletele de imbarcare va asteapta la intrare. Nu trebuie sa aduceti cu voi decat buna dispozitie si cheful de distractie.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: