Flesh Rodeo lanseaza EP-ul ”End Of Greatness” @RocknRolla

greatness tour-rocknrolla

La doi ani după lansarea albumului de debut, “Tellurium-128”, formația bucureșteană de alternative metal Flesh Rodeo revine cu un nou material discografic, EP-ul “End Of Greatness”. Lansarea de la Iasi va avea loc in RocknRolla, sambata, 28 noiembrie 2015, ora 20:00.

Single-ul “End Of Greatness”, înregistrat și masterizat de Marius Costache (Studio 148), are o durată de aproape 13 minute, fiind cea mai lungă și probabil cea mai experimentală compoziție de până acum a trupei. Compusă încă din anul 2012, piesa surprinde perioada de tranziție dintre sound-ul incipient Flesh Rodeo, concretizat prin albumul “Tellurium-128” și noile viziuni și abordări muzicale ale trupei, ce urmează a fi prezentate pe al doilea material full-length, planificat pentru lansare in 2016. Prin înregistrarea acestui single se încearcă, așadar, imortalizarea unei etape aparte în procesul evolutiv al trupei, caracterizată printr-un echilibru fragil între sonoritățile mai deschise abordate inițial și afinitățile pentru zone muzicale mult mai întunecate si complexe, ce domina perioada post-Tellurium.

Pe lângă single, materialul include și o serie de remix-uri ale piesei, realizate de muzicieni autohtoni, invitati speciali pe EP – Ștefan Panea (Environments), Alexandru Daș (Valerinne, Modern Ghosts Of The Road), Vlad Enescu (Karmic Thread, Axial Lead), dar și de doi dintre membrii Flesh Rodeo, solistul Radu Ursoiu și chitaristul Alex Zamfir, acesta din urmă prin intermediul proiectului său experimental intitulat Decomposing Black.

Titlul single-ului (și al EP-ului) reprezintă un termen astronomic ce se referă la pragul observat în organizarea materiei în Univers dincolo de care acesta este caracterizat de omogenitate și izotropie. Ultimele structuri detectate la scară largă sunt filamentele si super-roiurile de galaxii; dincolo de “End Of Greatness” acestea sunt randomizate si nu se agregă în alte structuri gravitaționale supraordonate” – Flesh Rodeo

Materialul este disponibil incepand cu 16 octombrie 2015 atât online, cât și în ediție limitată în format fizic.

BILETE

Support: 15 lei. Rezervari la telefon: 0756 213 284

INFO

Rocknrolla

Str. Grigore Ghica Voda 14 (vis a vis de Universitatea Petre Andrei)

Telefon: 0744 761 755

www.facebook.com/pages/Rocknrolla-Iasi

PE ACEEASI TEMA:

Andra Botez LIVE in Legend

Alexandra Usurelu, LIVE la Teatrul National Iasi

Fratelli On AIR|Live debuteaza cu… ZDOB SI ZDUB!

Duo-ul 2CELLOS revine la București, în 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Matching pentru ideea ta – Swimathon 2018

Turul Gourmand al Iasului

“Hai la teatru!”, pentru a XII-a oară

Expozitie personala Luigi Puiu

Scrie un comentariu: