FiX 5 ani… sarbatoresc Teatrul si Cafeneaua FiX

Teatru FiX, alături de Cafeneaua FiX împlinesc 5 ani de când s-au înființat în subsolul de pe Cuza Voda nr 10.  La 2 ani de Teatru FiX s-a născut Terasa FiX, iar la 4 ani, Cafeneaua s-a desprins de nava mamă și a urcat la parterul clădirii, vis a vis de Poștă.

Așa că sărbătoresc împlinirea celor 5 ani în toate cele 3 spații în care s-au format și vă invită să fiți alături de ei atât în zilele aniversare, pe 7, 8, 9 mai pe Terasă, unde va veti răsfăța papilele gustative cu un gulaș la ceaun, promoții și multe alte surprize, cât și la evenimentele premergătoare din datele de 5 și 6 mai.

FiX 5 ani de când ne-am supărat pe normalitate și-am adus neconvenționalul în subsolul de pe Cuza Voda nr. 10.  FiX 5 ani de când am început ’’să jignim arta’’. Câteodată am ajuns la un rezultat aproape perfect, câteodată am ajuns la concluzia că mai trebuie lucrat.

5 ani în care am învățat încontinuu, am descoperit lucruri noi, oameni construiți din povești și oameni care construiesc povești.  5 ani în care am greșit de multe ori și în care am învățat că mai avem de învățat și că vom avea tot timpul.  5 ani alături de voi, oamenii care ne-au trecut pragul. 5 ani în care ne-am format cu și datorită vouă.  5 ani la care sperăm să mai adăugăm încă 5 și încă 5 și încă 5 până o să fim foarte bătrâni și apoi încă 5 și încă 5… până la sfârșitul veacurilor.

Primii 5 pe care îi avem totuși în mână începem să-i sărbătorim de ….când altcândva decât pe 5 mai, în subsolul de pe Cuza Voda nr 10, cu spectacolul concert New Landscapes susținut de Ana Maria Galea împreună cu Daniel Csikos și Ciprian Parghel.

Urcăm apoi în Cafenea, sâmbătă, 6 mai, ora 21:00 unde vă așteptăm la un concert folk-punk cu T. C. Costello & Pirate Queen @Teatru FiX // Folk Punk Concert veniți tocmai din US.

Iar duminică 7 mai, așa cum v-am spus deja, scoatem nasul la aer FiX în pădurea din mijlocul orașului aka Terasa FiX. Mai vin și alte surprize pe care le vom updata aici: FiX 5 ani

Așa că, stay tuned! And young! And high FIVE with us!

INFO

Cafeneaua FiX

Str. Cuza Voda 10, Iasi

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/CafeneaFiX

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: