FITSPORT – Festivalul Internațional al Tinereții, Științei și Sportului

Fundația ALTIUS Academy organizează, în perioada 24 – 26 noiembrie 2017, Festivalul Internațional al Tinereții, Științei și Sportului – FITSPORT în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și cu Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iași.

Proiectul are ca scop stimularea participării active a societății civile la activitățile sportive de loisir, de educare psihomotrică, prin intermediul cooperării naționale și internaționale pentru constituirea de bune practici, generate de tinerii orașului Iași, în special din domeniul Științei sportului și educației fizice

Festivalul FITSPORT își propune să aducă împreună, prin colaborare transfrontalieră, studenți, tineri cercetători și sportivi care vor avea oportunitatea de a interacționa cu personalități din domeniul Științei sportului și educației fizice și de a promova, în comunitatea ieșeană, modele de bune practici pentru menținerea unui stil de viață sănătos, prin organizarea de dezbateri, școli de vară, ateliere de lucru și simpozioane, întreceri sportive.

Beneficiari direcți ai acestui proiect sunt societatea civilă, comunitatea locală, tinerii din domeniul Știința sportului și educației fizice, studenți, masteranzi, doctoranzi de la facultățile de profil din țară și de la centrele universitare interne sau transfrontaliere, participanții interesați de tematicile diverselor ateliere de lucru din cadrul simpozionului și al festivalului, invitați speciali: mass media, reprezentanții administrației locale.

Festivalul Internațional al Tinereții, Științei și Sportului – FITSPORT este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași.

INFO

www.facebook.com/Fitsport

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: