FITPT 2013/Teatrul Naţional “Radu Stanca” Sibiu: FELII, one woman show cu OFELIA POPII

La Teatrul “Luceafarul”, in cadrul FITPT de la ora 19.00, sala mare – Teatrul Naţional “Radu Stanca” Sibiu: FELII, one woman show cu OFELIA POPII

Felii e o înlănţuire de poveşti, o intersectare de destine, care gravitează toate în jurul unui bărbat cu a cărui moarte începe piesa. Felii, adică mai puţin decît bucăţi şi mai mult decît firimituri. Nu trebuie să mănînci tot cozonacul ca să-ţi dai seama cum a ieşit. O felie e exact cît îţi trebuie, să-ţi faci pofta, dar să nu te saturi. Felii de viaţă, felii de iubire, felii de criză, felii de tristeţe, felii hilare, felii. Şi cînd cameleonul Ofelia Popii se dezlănţuie între atîtea felii, spectacolul poate, pe bună dreptate, să se numească «Ofelii». Nici că putea această piesa a mea să aibă un destin mai norocos ”. (Lia Bugnar)

Spectacolul a fost selectat în festivaluri de top: Festivalul Naţional de Teatru Bucureşti, 2011,Festivalul Dramaturgiei Româneşti Timişoara, Festivalul International Zile si Nopti de Teatru la Braila. Ofelia Popii a obţinut în 2011 Premiul UNITER pentru cea mai bună actriţă.

Regia: Lia Bugnar

Scenografie & Light design: Dragoş Buhagiar

Muzica & Sound design: Vlaicu Golcea

Coregrafia: Florin Fieroiu

Margareta, Ela, Clea, Doctoriţa, Bella, Edith, Nbamira – Ofelia Popii

Bilete: 20 lei, la casieria Teatrului

INFO

www.luceafarul-theatre.ro

www.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Marea Unire de la 1918. Proiectul unei generații

Curs introductiv de caligrafie

„Ziua Națională a Greciei – Revoluția” la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi”

Expoziţia de pictură “Pentru tine” semnată de artista Carmen Gabriela Gîtlan

Scrie un comentariu: