Fiți alături de copiii cu dizabilități, în campania Inimă Bună

inima-buna-2016

În această săptămână Fundația Serviciilor Sociale Bethany invită ieșenii să fie generoși și să se alăture campaniei stradale de strângere de fonduri Inimă Bună. Începând cu 6 decembrie, puteți dona pentru a oferi o ședință de terapie unuia din cei 50 de copii cu dizabilități care beneficiază de recuperare gratuită la Fundația Bethany.

În perioada 6-9 decembrie, peste 60 de voluntari, studenți la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, specializările Asistență Socială și Psihologie, dedică timp și energie pentru a-i convinge pe ieșeni să se alăture cauzei campaniei printr-o donație.

Prin faptul că mobilizează an de an studenți voluntari, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” devine un partener de tradiție al campaniei Inimă Bună, implicându-se atât în pregătirea teoretică, cât și practică a studenților și familiarizându-i cu provocările profesionale viitoare. Voluntarii Inimă Bună vor fi prezenți în marile cartiere din oraș și pot fi recunoscuți după urnele roșii, ecusoanele și vestele personalizate cu însemnele campaniei.

Fondurile mobilizate în cadrul campaniei Inimă Bună vor asigura continuitatea serviciilor centrului de recuperare pentru copii cu dizabilități și în anul 2017. Acesta funcționează în cadrul Fundației Bethany de 4 ani și asigură gratuit terapie specializată pentru aproximativ 50 de copii cu deficiențe motorii și neuro-motorii (kinetoterapie, logopedie, stimulare cognitivă și senzorială, terapie prin artă, terapie ocupațională, terapie comportamentală, ludo-terapie) și activități de socializare.

În primele cinci ediții, la Iași, campania Inimă Bună a mobilizat suma totală de 70.100 de lei și reprezintă un aport extrem de important pe care ieșenii l-a adus susținerii serviciilor de recuperare, dar și un exemplu de solidaritate și implicare pentru copiii cu dizabilități din comunitate.

Campania Inimă Bună se bucură de sprijinul partenerilor: Primăria Municipiului Iași, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Galaxy Design, Tymbark, ITO Industries International, College Bar, Asociația Societatea pentru Psihologie. Partenerii media care s-au alăturat campaniei sunt: Wink Public Multimedia, Viva FM, Iași TV Life, Ziarul de Iași, Radio Iași, înoras.ro, iașifun.ro, CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro.

INFO

Fundația Bethany

Str. Varianta Uzinei nr. 1

Telefon/ fax: 0232-278535

Web: www.bethany.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: