Fine, It’s Pink | Acaju

 

CONCRETE Open Air Series aduce laolaltă și live, pe diferite scene din țară, trupele și comunitățile din noul val al alternativului românesc. O serie de evenimente nouă, la inițiativa SWANBOY Music x Expirat Halele Carol.

  • Joi, 15 iulie 2021, Acaju

Proiectul Fine, It’s Pink a prins contur în 2013, la Iași, îmbinând armonios elemente de trip-hop și dream-pop în jurul Ioanei Lefter (voce, clapă), o figură centrală puternic expresivă. Încărcat de mister, Fine, it’s Pink se joacă cu sunetele și texturile sonore, se inventează și se metamorfozează pornind de la o emoție, un gând, un gest… rezultând într-un act artistic compact, dar volatil și diafan în același timp.
Primul lor EP, “Young Burns“, lansat în 2015, a fost catalogat ca un material fresh cu o personalitate puternică și s-a bucurat de apreciere atât pe scena muzicală autohtonă, cât și în rândul presei muzicale europene concentrată pe zona de indie pop/rock, dream-pop, electronica.

“Lavender Garden” este albumul prin care trupa revine în 2019, după o lungă serie de experimente sonore, care au pus bazele sound-ului lor actual. “Lavender Garden” este un safe place în care ne retragem ori de câte ori presiunea din exterior devine insuportabilă; un loc care nu cunoaște timp și spațiu, în care gura de aer proaspăt este o resursă inepuizabilă.

BILETE

Open doors: 19:00. Live: 20:00. Bilete: iabilet.ro/site/event/65041. Concertul se ține pe terasă. Un bilet costă 35 de lei și se poate achiziționa doar în pachete de 2, 3, 4 sau 6, în funcție de cum sunt poziționate mesele la Acaju. Acestea nu se pot vinde individual, iar mesele sunt distanțate corespunzător, astfel încât să se vadă bine de peste tot și să fie suficient spațiu între ele. Vă rugăm să urmați toate normele în vigoare la momentul respectiv — momentan, e obligatoriu să porți mască de fiecare dată când intri înăuntru, să păstrezi o distanță de 1.5m față de alți oameni, să îți igienizezi mâinile corespunzător. Vă rugăm să nu mutați scaunele și mesele și să încercați pe cât posibil să nu vă ridicați să dansați, ci doar pentru alte motive esențiale.

INFO

ACAJU

Str. Anastasie Fatu 2A (zona Rapa Galbena)

www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: