Finaliștii lui Smiley de la Vocea României au lansat primele single-uri

ibitoye-kotcha

Finaliștii lui Smiley de la Vocea României au lansat primele single-uri din cariera lor. Atât “Miss You”, piesa lui Tobi cât și  cea a lui Michel – “Broken Vows” sunt realizate și produse în studiourile  HaHaHa Production.

Sunt tare mândru de performanțele pe care le-au obținut Tobi și Michel. Pentru mine, ambii sunt câștigători. Sunt două voci extraordinare, alături de care mi-a făcut plăcere să lucrez. I-am văzut evoluând de la o ediție la alta, i-am văzut depășindu-și limite, căpătând tot mai multă încredere în ei. Au făcut spectacol de fiecare dată când au urcat pe scenă, au reușit să se conecteze foarte bine cu piesele pe care le-au interpretat, dar și cu oamenii. Asta înseamnă să fii artist cu adevărat” a declarat Smiley.

Miss You” este o melodie cu o poveste interesantă și sunt fericit că reprezintă perfect tipul de artist în care vreau să mă transform. M-a îndrăgostit de ea treptat, dar irevocabil.Este o experiență complet nouă pentru mine. Abia aștept să văd modul în care oamenii reacționează la piesă și la mesajul ei”, a declarat Tobi.

Broken Vows” vine cu un mesaj puternic, în care se vor regăsi aproape toți cei care vreodată s-au simțit abandonați de persoana iubită. Nu aș vrea să spun mai multe despre semnificația acestor versuri, ci îmi doresc ca prin această piesă să simțiți forța iubirii, dincolo de durere” spune Michel.

Mă bucur foarte tare că, în ciuda faptului că au avut o săptămână de foc cu antrenamentele pentru finala Vocea României, au reușit să înregistreze și cele două piese pe care le lansează astăzi. Mă bucur, de asemenea, și mulțumesc echipei mele de la HaHaHa Production că s-a mobilizat și a lucrat cot la cot cu Tobi și Michel ca să terminăm producția, chiar dacă am avut atât de puțin timp la dispoziție. Sper ca succesul pieselor pe care le lansează Tobi și Michel astăzi să fie pe măsura talentului lor incredibil” a mai spus Smiley.

INFO

HaHa Production

www.hahahaproduction.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: