Finala UEFA Champions League

90.000 de microbisti se vor afla sambata pe stadionul Wembley din Londra, pentru prima finala 100% germana a UEFA Champions League, disputata intre Borussia Dortmund si Bayern Munchen. Partida va fi transmisa in direct la TVR 1, TVR HD si online, pe TVR+, de la ora 21.45, comentariul fiind asigurat de Marian Olaianos si Emil Hossu Longin.

Avancronica partidei o puteti urmari de la ora 21.00, la Studio UEFA Champions League, prezentat de Tudor Furdui, care va asteapta si la 23.50, cu cele mai importante momente ale partidei.

Ambele echipe sunt in forma maxima, dupa ce au eliminat, in semifinale, gigantii de la Barcelona si Real Madrid. Este a patra oara in ultimii 14 ani cand doua echipe din aceeasi tara prind finala UCL, prima situatie de acest fel fiind in sezonul 1999-2000, cand Real Madrid a invins Valencia.

Cu Mario Gotze pe banca de rezerve si cu doi dintre cei mai buni mijlocasi ai momentului la Bayern Munchen, Jurgen Klopp ar putea face mici schimbari in asezarea in teren a echipei sale, pentru a tine piept echipei bavareze la mijlocul terenului.

Chiar daca Bayern e cotata drept favorita la casele de pariuri, fotbalul se joaca pe teren, asa ca seara de 25 mai poate aduce multe surprize iubitorilor sportului rege. Intra pe pagina de Facebook a TVR 1 (www.facebook.com/fanTVR1) si sustine-ti echipa favorita!

Sambata, 25 mai, in direct de la Londra, la TVR 1, TVR HD si online, pe TVR+

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: